mandag 11. januar 2010

Turkis prinsesse og en liten fuglPrinsesser fins i alle aldre, og dette lille bildet er til en stor prinsesse som skal ha det på en hjemmesydd kjole til seg selv. Det hadde vært gøy å få se den ferdige kjolen, ettersom jeg aldri har sett bildene mine på noe annet enn barnekjoler.


Og så måtte det jo bli en liten fugl i dag og, selv om jeg ikke vet helt hva den skal brukes til, men det skal jeg nok klare å finne ut av:-)

12 kommentarer:

 1. Hei på deg..

  Så lekkert du har sydd...flott fugl og herlig prinsesse! Har også hatt fremme turkist og lyseblått stoff i helgen... veldig kjekt å ha litt friske vårfarger nå! Klem

  SvarSlett
 2. De var nydelige begge to, men kanskje fuglen får et bitte lite forsprant for å si det slik. En annen ting er at prinsessen har mer av mine favorittfarger, så det blir vel best å si uavgjort.

  Uansett. Vakre er de.

  Klem fra mammo

  SvarSlett
 3. Kjempefine begge to! Jeg er imponert over hva du tryller frem foran symaskinen!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine begge to. Yndige de små fuglene.

  Spesielt den lille fuglen i headeren. Et fantastisk uttrykk både på hanen og den søte, lille fuglen.
  (Veldig fin grønn, og beige/gylden farge du har brukt...lite hint;-)

  Ha en fin dag, Barbro:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Åååå så nydelige!
  Kan du göre en akkuratt samme klovn til så vill jeg bestille en (bare den ikke er for stor) skal ha et till en gave till min snille mor.Hör av deg med mål og pris, og du det er ingen hast så ta det når du har tid!
  Foresten hvordan rekker du allt? Det ser ut som om dine bilder tar lang tid og göre, jeg er så inponert vennen! Du er en fantastisk kunstner og venn, så glad att jeg har fått gleden og bli kjent med deg. Stor Klem till deg.

  SvarSlett
 6. Kjempeflott prinsesse, gleder meg til å få den i posten:D Nå må jeg bare sette igang å sy;) Nydelig fugl også, spørs om jeg ikke må ha en sånn på en annen kjole senere.....???:D

  SvarSlett
 7. Jeg er imponert over disse tekstilbildene du lager. Så lekre og flott laget. :)
  Leste om maleprosjektet ditt også. Jeg fikk bilder på netthinnen min da jeg leste om deg og klatring for å nå opp på det øverste i trappeoppganen din. :) Ja det er kjempe lekkert med hvitmalt panel. Har noen rom her også som forhåpentligvis blir malt hvite etterhvert. :) ønsker deg en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 8. Nå ble jeg veldig, veldig misunnelig. Jeg signerer Rachel og ønsker meg også en sånn prinsesse. Jeg MÅ ha en prinsesse på en kjole. Jeg bare MÅ ha det! Please!!!! Kan du lage en maken? Ja, ikke helt make da. Skjønner at ingen blir helt maken. Men den prinsessen var bare HELT meg! Ja, nå vet jeg det. Du kunne bytte ut de rosa blomstene med røde. Og så kan jeg sy meg en rød kjole med denne nydelige prinsessen på TURKIS bakgrunn! Og pynte med flere turkise detaljer. WOW! Rødt og turkis. Jeg elsker turkis! Og rødt. Og nå babler jeg helt over meg. KOKO! Sånn går det når du poster så vakre ting. :)kan du sende meg en epost om str., pris og sånn?? :)

  SvarSlett
 9. Jeg ser det tørner for Ellen når du legger ut flotte saker - godt jeg som er helt normal kan stikke innom og bare si "Flotte tekstilbilder!"
  Har endelig klart å lage et sitatinnlegg i bloggen....Og nei, jeg sender den IKKE tilbake til deg...
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 10. Så nydelige de er! Syr du dette med maskin, for hånd...eller en blanding?

  Klem

  SvarSlett
 11. Nydelige tekstilbilder. Det blir sikkert lekkert med prinsessen på en kjole, og skjønner godt at du synes det er spennende å se det ferdige resultatet.

  SvarSlett