onsdag 12. oktober 2011

Som mange andre handler jeg mye av stoffene mine hos Stoff og Stil. Rimelig og greit, og så har de jo mange fine stoffer. Men så er det jo kjekt med det som ikke alle andre har. Lin og Papir har flotte stoffer, og så er de miljøvennlige og. Det har jeg veldig sansen for. Da kan jeg kjøpe stoffer med litt bedre samvittighet. Nå får du forresten 10 % på en del nye stoffer, som de fine soleiestoffene over her, og de blå og turkise under til venstre her. Alle monner drar når man er stoffavhengig:-)

Er man stoffavhengig, så nøyer man seg ikke med å slenge inn bare en bestilling, så det ble en hos Tamo også. De har så utrolig mange fine barnestoffer. Ja, og så har de washi tape og. Et must for en bloggedame må vite:-)


"Gamle" Tamostoffer over her, nå venter jeg spent på de nye:-)

11 kommentarer:

 1. muy hermoso!!
  colores fantásticos!!

  Saludos

  Lorena

  SvarSlett
 2. Man kan fort bli fristet av så mye fint stoff ja... blir fort dyrt også, hehe :)

  SvarSlett
 3. Herlige stoffer du har kjøpt. Det er fort gjort å bruke for mye penger når en handler på nettet, må som regel slette noe, så ikke alle pengene går i stoff......

  God torsdag til deg, klem.

  SvarSlett
 4. He,he... Stoffavhengig. Lurer på om det er for livstid. Ei æ kjenner arvet litt etter ei gammel slektning. Tru meg, den damen var stoff-avhengig. Noen bæreposer av det som egentlig skulle kastes på søpla, havnet hos meg. Skal blogge om det senere, må bare ha litt dagslys for fotografering ;) Ha en flotters torsdag!

  SvarSlett
 5. Har lyst til å kjøpe stoffer jeg også vettu.. Selvom jeg ikke kan sy i det hele tatt..

  SvarSlett
 6. Hei hei :)
  Så koselig blogg du har!
  Og de stoffene du viser var kjempefine.
  Jeg skal sjekke ut butikken du viser til også.
  Nye stoffmuligheter er alltid kjekt å få med seg.
  Ser så fin ut den kjolen oppe til høyre.. Må kikke litt mer når jeg har bedre tid.Nå skinner sola, jeg har fri og skal i skogen på tur med hunden min og en venninne. Tralla lalla la:)

  SOL klem fra Os.

  SvarSlett
 7. Jeg digger stoff og stil, men kanskje ikke de pur-unge kveldshjelperne der som bruker ueeeeendelig lang tid på klipping, når man skal ha litt stoff. Sånn sett er det utrolig greit å bestille via nettet. Men noen stoffer er det jo greit å ha sett litt på også, da. Men kanskje jeg skal sjekke Tamo også :)

  SvarSlett
 8. Fine poser, og fine stoffer!
  Nytt stoff er alltid morre...*smiler*..

  Ha en fin torsdag,
  klem :O)

  SvarSlett
 9. Hei pa deg!
  Takk for forklaringen pa hjertene. Vet ikke om jeg helt skjonte den, men jeg skal sette meg ned i fred og ro og KONSENTRERE meg, sa gar det kanskje ;-)

  ha en fin fin ettermiddag!

  SvarSlett
 10. S&S har jo mye fint, men synd at ALLE har det og man så lett kjenner det igjen. Fint med noe som ikke alle andre har.

  SvarSlett