mandag 4. april 2011

B&W


Jeg er ikke akkurat noen utpreget Black&White dame. Jeg er jo mer en pastelldame med sans for sukkertøyfarger. Likevel synes jeg det er stilig med elementer av svart i interiøret, som skaper litt dybde og kontraster.


Så i det siste har jeg funnet fram igjen de svarte rammene, som jeg fjernet for en stund siden fordi jeg egentlig ikke var så glad i svart... Men nå er jeg altså glad i svart igjen - ihvertfall bittelitt - og veslesnuppas tegning som jeg har tegnet av og sydd på et linstoff, har omsider kommet på veggen i svart innramming.


Ja, ja, skulle det bli for svart og dystert så har vi alltids en boks med hvit spraylakk stående klar:-)

Ha en fin dag!


11 kommentarer:

 1. Det er jo fint med litt mørke konstraster, så jeg har noen svarte rammer jeg også. Og i tillegg har jeg jo malt en hylle svart, så jeg er jo superdristig..

  PS! Skal sikkert en tur bort til Camilla i morgen, så da kommer jeg sikkert innom med muggen. Jeg regner med at det ikke er lett å komme seg frem med bilen, så det blir nok beina som får gjøre nytten.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hehehe, jeg har også nettopp investert i en drøss sorte rammer igjen. Og det er ikke så lenge siden svart var fysj og fy og brutalt ble geleidet ut av mitt hus *knegg*
  Godt jeg ikke er alene om slike tanker. Mannen tror jo jeg har blitt gal i vendingene ;))

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Flott med litt kontrast.....og her er det alltid en sprayboks i nærheten.
  Ha en fin dag
  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Hihi, var som jeg skulle sagt det selv.
  Så har vi det slik at på loftestua er det mannen som har siste ord i interiørtema. Og han liker den stramme stilen. Her oppe går det mye i svart hvitt og lilla. Kjenner jeg blir mer og mer fornøyd med det jeg også! :D men så har jeg da min pastelle-oase nede i stua der mor får boltre seg slik jeg vil ;) faktisk praktisk med flere "soner" i huset, så blir man mindre lei av og får mer variasjon i både farger og stil ~ selv om jeg mener det bør være en viss rød tråd gjennom det hele ;)

  Ha en superkreativ og flott uke! KLEM

  SvarSlett
 5. Ikke mye dystert det der nei. Jeg liker godt sort hvit kontrastene. Blir bare så sjelden jeg klarer å holde meg til det hi hi. Det dukker alltid opp andre farger sammen med det.
  Så fine bilder og motiver.
  Nå ble jeg inspirert.
  Kos kveld
  Klem

  SvarSlett
 6. Stilig med sorte detaljer. SÅ koselig å brodere etter tegninger til barn.
  Også likte jeg strikkeputeprosjektet ditt også. Har masse oppklipte tøyremser så dette må prøves ut. :) Kanskje det blir vårens puter i stugua.
  Her våres det for hver dag som går og det nytes. :) Jeg til og med smiler når det regner :D God kveld ..klem fra Merethe

  SvarSlett
 7. Synes litt svart i interiøret er finfint!

  SvarSlett
 8. Synes sorte detaljer er flott!
  Som du sier; det skaper kontrast og dybde!

  Klem ;-)

  SvarSlett
 9. Så flink yngstemann har blitt til å skrive med kritt!

  SvarSlett
 10. Som Pia over, så hengte jeg meg også opp i en av de små sin flotte melding til mamma! Stått på en krakk da?
  Tavlemaling, eller?

  KLEM!

  SvarSlett
 11. Jeg likte teksten på døra ;)
  Litt svart for å stramme opp i innredningen gjør seg godt. Fine bilder du har!

  SvarSlett