tirsdag 2. august 2011

Fargekontraster


Litt kontraster kan være fint. 

Litt svart er fin motvekt til alle pastellene og det sukkersøte.


Mannfolkene er jo tross alt i flertall her i heimen. Gedigen svart flatskjerm kronet med svart stereoanlegg utgjør et solid maskulint innslag, og er guttas favoritter.


Jeg holder heller en knapp på det svarte stuebordet og speilet:-)8 kommentarer:

 1. Heisan!! Ja du sier noe! Jeg deler kåk med bare mannfolk, så jeg må sørge for å balansere, så ikke mannfolka mine blir helt kjønssforvirrede. Vi hadde en sølvfarged tv, såkalt flat skjerm, men 6 år, og det har skjedd mye på de årene, for å si det sånn. Midt under Hurtigrute-sendingen, begynte tv`en å krangle litt mer enn tidligere, så den ene hjemmeboende sønnen kjøpte en ny tv til ho mor. SVART!!!!!!! Ha-ha, Må vell sørge for at det svarte dukker opp et par andre steder i stua, så det blir likvekt:DDDDD Hos oss har nok alt det sorte havnet i et hjørne, altså tv-hjørnet. Sort RECLAINER (!!!!), SORT SOFA; SORT TV; og hvit og SORT stol. Det er vell sikkert derfor jeg har hivd puter og Hurtigrute.teppe i masse farger opp i sofaen, for å skape litt liv og røre:DDDDD Men blir nok nødt til å ta igjen både det sorte og alle fargene andre steder. Slitsomt med tv..... og reclainer........ klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Morsomt, akkurat samme stoff som du har sydd løper av har jeg sydd kjole av! Første syprosjektet mitt :)

  SvarSlett
 3. Kontraster er flott!! Og ja, mannfolka må føle seg litt hjemme de også - selv om flatskjermen dominerer litt vel mye (men den er KNALLgod å se film på !!).
  Håper dere har/har hatt fine dager i nord. Ha en god august-start!
  KLEM!

  SvarSlett
 4. Enig med deg. Kontraster må til. Pussig,jeg har også fått lyst på litt svart og en tøffere stil.
  Planlegger å male ytterdøra og litt detaljer på huset svart. Blir nesten blendet når alt er hvitt.
  Fortsatt god sommerdag.
  Klem!

  SvarSlett
 5. Så fine bilder!♥

  Jeg er veldig glad i pasteller, men her brytes det også opp med svart. Mannen min bryr seg ikke så veldig om interiør, men synes det er viktig at det ikke ser ut som at det bare meg som bor her :)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 6. Kontrastar er flott det, kan utgjere mykje av inntrykket at rommet.

  Sliter litt med eit svart tv og heimekinoanlegg i svart og sølv her. Skulle hatt eit skap å putta det inn i. hehe

  Ha ein fin dag. :)

  SvarSlett
 7. Kontraster liver opp. Her også er mannfolka tilstede med stor sort skinsofa, flatskjerm og stereo, men medputer, tepper og duker så får man frisket opp. :) Det er jo kos med et hjem hvor man ser at det bor forskjellige mennesker.

  Ha en flott onsdag!

  SvarSlett
 8. Ja det er viktig at alle føler tilhørighet til hjemmet. Jeg er så heldig at mine "menn" ikke bryr seg så lenge de kan ha sofaen og tven innimellom. Men jeg ville ikke ha hatt bare pasteller og blonder uansett. Vi må blande litt og kontraster er herlig
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett