torsdag 15. november 2012

Det rosa hjørnet


Jeg er sikker på at det er noen som begynner å bli litt lei av å lese ordet julemarked her på bloggen, men det er liksom nesten ikke til å unngå her jeg sitter i min egen lille julemarkedboble. Det er jammen godt jeg skal ha klubb i kveld så jeg får litt andre impulser:-) For nå er det sånn at det første jeg tenker på om morgenen er julemarked, og det siste jeg tenker på om kvelden er julemarked. Og nå har jeg pinadø  begynt å drømme om julemarked og.


Selv om det er vel en uke igjen, så har jeg begynt å ordne til inne i hytten. For det er litt av en jobb for å få det noenlunde presentabelt. Det er mange ting, farger, stilarter og materialer som skal fungere sammen. Og det er en utfordring å få raggsokker, englepynt, stjerner og votter til å passe harmonisk sammen.

Så nå har jeg begynt å seksjonere litt. 


Her er det rosa hjørnet under opparbeiding.


Jeg har funnet ut at ting som fargemessig passer sammen fungerer bedre enn ting som kanskje passer mer naturlig sammen, men alt med måte selvfølgelig. Å mikse og matche og sette sammen små tablåer er vel nesten det aller kjekkeste med hele julemarkedet:-)


Noen husker sikkert puten og tøyposen jeg laget tidligere i uken. Nå har jeg laget matchende klovnebilde og ugler. Mer og mindre julete pastellsaker i skjønn forening.


Englerosett av fin-fin retrotapet fra Kaspara. Rosa kremmerhus er leftover fra fjorårets julemarked, men jeg gir meg ikke. Noen vel like rosa kremmerhus. Jeg satser på at jeg bare var litt forut for min tid i fjor:-)Ha en fortsatt fin dag!

12 kommentarer:

 1. wow så fint det blir, og så mange flotte ting du har sydd. Hvor tar du energien fra tenker jeg:) Både syr og lager blogg innlegg. Den tapeten var jo knall!!

  SvarSlett
 2. Så mye fint,
  og jeg likte spesielt godt klovnearbeidet :O)
  klem

  SvarSlett
 3. Du lager bare så masse fint at eg er såå imponert eg,synest du er veldig kreativ og tryller fram dei fineste tinga:)kjempeflott i rosa!!
  Ein fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Huff, når du begynner å DRØMME om julemarked om natta også, da har det gått for langt, he he. Nei, kos deg med alle forberedelsene du dyktige kvinne. Blir artig det.

  SvarSlett
 5. Heisan Barbro
  Skjønner godt du tenker julemarked sent og tidlig, gjør det selv i skrivende stund. Hadde ikke belaget meg på noe marked, men da Blafrebutikken spurte om jeg ville stå der klarte jeg bare ikke si nei. Det hørtes utrolig koselig ut. Er imponert over mengden du produserer og så herlig rosett med gjenkjennelig tapet!
  Glade sy/lagedager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Høres såå spennende ut med eget marked, det skulle jeg gjort selv;)
  Lykke til; tenker det bllir salg!
  Ha ei flott novemberhelg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 7. Veldig innbydende rosa hjørne:)

  SvarSlett
 8. Så lekkert hjørne da. En skulle jo hatt det hele.
  Klem

  SvarSlett
 9. Så utruleg mykje fint du har produsert! Er veldig imponert, du lager så mykje fint.
  Klem

  SvarSlett
 10. Fantastisk mye fint du lager!
  Og sette samen oransje og rosa? DET hadde jeg aldri trodd skulle bli fint - men du har klart det!
  TAKK for titten og masse lykke til med messen.

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 11. Vet akkurat hvordan du har det, Barbro.. Julemarked er det eneste som står i hodet på meg også. Og på søndag går startskuddet for min del, og så går det slag i slag..

  Ha en fin helg.. Klem fra meg:)

  SvarSlett