mandag 5. mars 2012

Det er duket


Jeg liker så godt å sy disse stoffremsedukene. Det er gøy å mixe og matche stoffer, mønstre og farger, og du får en duk som ingen har maken til. Og så er det enkelt å få den akkurat så lang som man vil. Spisebordet vårt er ganske langt når alle platene er i, men det er ikke alltid like lett å finne fine duker som er lange nok i butikken. Da er det greit å kunne lage en selv.


I dag laget jeg en bursdagsduk i blåtoner. Noen kjenner sikkert igjen det fine kartstoffet fra Åhlens. Jeg hadde to smale bredder igjen som egnet seg fint til remseduk, sammen med en stoffbit fra Fretex og et par stoffprøver.


Forhåpentligvis lang nok når det kommer en ileggsplate til på spisebordet, ellers får jeg skjøte på en remse til:-)

11 kommentarer:

 1. Kjempe stillig duk. Knall fin vart den. Klem Lilladør

  SvarSlett
 2. Nydelig duk, de stoffene passet jo perfekt sammen! :) Vakre tapeter du har fått tak i, synd de ble så dyre da, men du er nok ikke den eneste som gikk på den smellen, er ikke i tvil ett eneste sekund om at jeg kunne gjort akkurat det sammen ;)

  SvarSlett
 3. Veeeldig greit å kunne sy sjøl ja :o)

  Måtte le av tapetsmellen din. Kjente meg igjen på ein måte....

  SvarSlett
 4. Så lekkert=) du jeg må innrømme en ting du inspirerte meg veldig med kart tekstilene dine=) og resultatet kan du se på bloggen min i kveld=) Så tuuuuusen takk for kjempe god inspirasjon og en stykk gutt veldig glad! hehe

  Ha en strålende kveld! Klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 5. Så flott da.....flinke du

  Fin kveld til deg

  Klem

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å sy selv. Jeg får jo hetetokter bare jeg tenker på symaskina mi som står fint stuet bort i et skap. Men skulle ha tatt den fram og sydd litt ser jeg nå når du skriver dette, for jeg har et spisestuebord på 150 x 150, og det er ikke mange duker å finne til et kvadratisk bord desverre...
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg liker så godt de fine dukene du syr. Jeg har ikke laget slike selv - ikke enda, iallefall. Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 8. Jeg har samme problem med et bord som blir 1 meter lenger med lemmer. Da må jeg jo ha dobbelt sett med duker, noe som ikke alltid faller i smak. Skal feire bursdag om en måneds tid og har tenkt "fargerikt". Da hadde jo hjemmesydde duker passet perfekt! :)

  SvarSlett
 9. Kjempestilig med det kartstoffet!!!

  :-)))

  Klem Fru Samuelsen

  SvarSlett
 10. Smart og lekker duk! Kjempetøft med det kartstoffet:-)

  God tirsdag videre til deg!

  SvarSlett