I dag har jeg laget dessert litt etter innfallsmetoden, og tok det jeg hadde tilgjengelig. Litt kremfløte, egg, sukker, yoghurt og appelsiner.
Jeg vispet krem av ca. 2 dl fløte, og eggedosis av 2 egg og 4 - 5 ss sukker. Krem og eggedosis ble blandet sammen med et stort beger melonyoghurt, og deretter hadde jeg oppi appelsiner skjært i terninger.
Og det ble utrolig godt! Friskt og deilig, og passer nok helt sikkert veldig bra som dessert etter påskesteiken.
Jeg tok den for sikkerhets skyld før middagen. Måtte jo prøvesmake litt, og litt til. Man må jo være sikker på at det man serverer er spiselig. Plutselig så var den store dessertskålen halvtom... Det er en kunst å begrense seg:-)
Ha en riktig god påske!
Takk for dessert-tipset! At det å begrense seg er en kunst- ja, det kjenner jeg så altfor godt til! Riktig god påske til deg óg! :-)
SvarSlettVi har kost oss ute i solen med vafler,
SvarSlettså dessert før middag ja.. :O)
God påske,
klem Fredrikke
Mmmm..sikkert godt.
SvarSlettKlem
Herlig med et dessert tips:)
SvarSlettSå utrolig godt ut:)
Klem Gitte
Mmm, det høtes og så GODT ut:)
SvarSlettKjekt og kunne trylle litt med det man har i kjøleskapet:)
Ha fortsatt fine påskedager ♥
Nam nam.. det så veldig godt ut!
SvarSlettHa en fin påske, frøken ;)
Klem
å det høres godt ut!! nam nam!! Ha en super påske til deg og dine=)
SvarSlettKlem fra Yvonne.
Så koselig at du deler med oss, desserten hørtes frisk og herlig ut. Sprørs om ikke den må prøves nå i påsken...
SvarSlettGod påske til deg og dine, klem.
Spennende!
SvarSlettJeg skal lage appelsinfromasj i morgen! Var en racer på det i min barndom etter å ha fått en oppskrift på skolekjøkkenet i femte klasse.. Får se om jeg husker gamle kunster med gelantin! ;)
God påske!
Høres godt ut:) Ønsker deg ei riktig fin påske!!!
SvarSlettDette høyrdes veldig godt ut. Som alltid er det berre SÅ kjekt å sjå innom bloggen din! Det er nett som å lese ei avis med berre gode og spennande artiklar! God påskeferie!
SvarSlettHørtes friskt ut!
SvarSlett- L