torsdag 30. september 2010

Klippe, klippe


Nordlendingen fant ut at Mac´en skulle reinstalleres i beste bloggetid i går, så dermed ble det ingen blogging, ingen kommentering, ingen lesing av mail og ingen nettbank. Men du verden hvor mye annet jeg fikk gjort! Jeg hentet fram omtrent alt jeg hadde av stoffer, og klippet til den store gullmedalje.


Jeg klippet lapper til sikkert 14 lappetepper, eller det føltes ihvertfall sånn. Tipper det rekker omtrent til et STORT et.... For det er jo greit at lappene ligger ferdig klippet, i tilfelle jeg skulle bli overmannet av den store lappeteppeiveren. Man vet jo aldri. Og jeg har et lønnlig håp.


Vimpelsying er vel en smule mer realistisk, og nå har jeg ferdigklippede vimpler i alle regnbuens farger, som bare venter på fest og moro. Jeg har klippet mange flere lapper og vimpler enn det som er vist på bildene altså, i tilfelle noen ikke synes dette var noe særlig å skryte av....

Ja, og så har jeg klippet ut ugler og hjerter i fleng - ja, til og med en kjole ble ferdigklippet. 

Og nå ser jeg jammen at jeg trenger å klippe nordlendingen og. Da er det bare å finne fram saksen igjen:-)

Kommer sterkere tilbake med kommentering i løpet av morgendagen...

Ha en fin kveld!


24 kommentarer:

 1. oi,oi,oi, som det klør i fingrene av å se all den fine tekstilen! Vil gjerne vite hvordan du syr de vimplene... Hvordan blir spissen fin liksom?

  Kos deg med syinga:)

  SvarSlett
 2. hehe ska sei! d va mye klipping:)) Mange fine stoff du hadde klippt t jaffal! blir nok ett nyyyydeligt teppe den vakre dagen du får åndå;)
  klem:)

  SvarSlett
 3. flotte stoffer:DDD Gleder meg til og se det ferdig satt sammen:DDDDD Klippe gubben, ja:DDD Ser jeg må fixe litt på sveisen til Gubben og svogers:DDD Jeg bruker å si at jeg kan to klipp: Den ene er Gubbe-klipp, og den andre er Wilma-klipp (bikkja!!!). Og På bikkja bruker jeg saks, på Gubben bruker hundeklipperen:DDDDDD Ha-ha. Sønnene skyr unna moderens klipping, men disse mannfolka med lite pels på toppen, syntes det er greit og få en cemtimeter med pels over hele fjøla:DDDD Klemz

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se lappeteppene ferdig, og det andre du har klippet, som bare ligger der å venter.

  Jeg syr om dagen, og tror alltid det skal gå mye fortere enn det gjør....fordelen er alle ideene underveis.

  Ønsker deg en fotsatt fin kveld!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 5. Du er så produktiv!!Jeg har også hatt PC-trøbbel i heimen, men jeg bruker bare masse tid på å gremme meg over at jeg ikke får blogget jeg.Nå skjønner jeg jo at all den tiden kunne gått til nye sy-prosjekter.....hmmm.
  Ha en FIN kveld:)

  SvarSlett
 6. Så spennende da Barbro med lappeteppe...gleder meg til å se..skulle gjerne vært uten data og hatt en hushjelp eller et mindre hus hi hi
  Ha en fin kveld
  Klem til deg

  SvarSlett
 7. Det blir helt sikkert ett fint teppe og flotte vimpler! Titter innom for å ønske deg en flott kommende helg og for å si at jeg har en give away inne hos meg hvis du har lyst til å være med :-))

  SvarSlett
 8. gleder meg ti lå se hva du har tenkt å produsere :)
  ps. det ligger noe melkekartong stoff her å venter på deg...

  SvarSlett
 9. Ja da venter vi bare på bilde av en klippet nordlending også. ☺

  SvarSlett
 10. Jeg venter spent på resultatet! Jeg kjenner faktisk at det klør i fingrene selv, når jeg ser lappene som venter på å få komme sammen. Her er dessverre symaskinen sykemeldt frem til Håkon får en sjans til å se på den (les: til helga, kanskje), så jeg holder meg til å finne inspirasjon i øyeblikket - og det får jeg utvilsomt av deg! :)

  SvarSlett
 11. Ikke så galt at det ikke er godt for noe ;) Nydelige farger! Gleder meg til å se de ferdige resultatene :))
  -synnøve-

  SvarSlett
 12. Hi, hi - kan jeg låne klippe-damen..?
  - bare en kveld, pliis!
  Nydelige farver - gleder meg til å se aalt når du er ferdig:-D
  Lappe-tepper er fine til stoffrester,hm..;-D
  Klem,klem:-)

  SvarSlett
 13. Klippe klippe klippe....kanskje det ikke var så dumt av nordlendingen det der ;-) Du fikk jo gjort masse jo - og så greit å ha det klart når ånden kommer over deg :-D Og det er jeg sikker på at den gjør.

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 14. Ååå så vakre stoffer,blir gøy å se hva du tryller fram. :)Klem.

  SvarSlett
 15. Eg vert så frustrert når pc`en ikkje virkar at eg får ikkje gjort noko nyttig.

  SvarSlett
 16. Man får litt hetta, ja, når man ikke får kommet seg inn på nettet...Men samtidig er det jo greit med noen tvungne pauser...;)
  Gleder meg til å se ferdige produkter!

  SvarSlett
 17. He he! Det er deilig med litt tvungen bloggefri. I hvert fall når du får gjort så masse i stedet for. Bare TENK alt det flotte du skal lage av all klippingen din! Men.. Hva skal du lage av det du klipper av Nordlendingen egentlig?

  Lilli

  SvarSlett
 18. Jammen fekk du brukt tida di godt!! Den effektiviteten og produksjonen din tar heilt pusten fra meg altså!! Kor tar du energien fra??? Imponerande ja!

  Syns du ska visa resultatet av klipping av nordlendingen og eg ;o)

  SvarSlett
 19. Gleder meg til å se hva du får til av alt dette. det blir nok masse kjenner jeg deg rett. Skjønner ikke at du rekker alt.
  Klem

  SvarSlett
 20. Akkurat. Kanskje det var derfor jeg ikke fikk til å kommentere her i går :)
  Lappene til lappeteppet så nydelig ut. Kjør på, lag lappeteppe! Og vimpellappene var jo bare helt nydelige. Min favorittfarge!
  Skulle forresten reinnstallert her også. Men utsetter det heile tida. Sukk...
  Her går det i hekling. Prøver å blir ferdig med hekleteppet mitt. Men akkurat nå skal jeg sy en Superwomankjole til.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 21. Oi, oi, du har jaggu vært produktiv :)
  Men er det ikke kjekt å ha "lagt grunnlaget" da? Blir det litt kjedelig er det bare å dra frem maskina, den kjipeste delen er jo allerede unnagjort ;)

  SvarSlett
 22. Masse godt forarbeid som kan gjøre resten av jobben til en lek. Flotters! :)
  Er det ikke deilig å ha litt pc fri da? Jeg har dager jeg ikke lukker den opp i det heletatt, eller kun sjekker mail og smekker igjen lokket. Jovisst går man glipp av mye, men man får likevel så mye annet isteden. Det var den balanseringen da. Ikke så greit alltid. Gleder meg til å se hva du tryller frem av dette. :)

  SvarSlett
 23. Så mye flott du har laget i det siste, Barbro!
  "Fint" med litt fri fra pc, kan det jo være. Du har jo øyensynlig vært svært så produktiv!

  Likte så godt det bilde du hadde malt, og som du nå har pyntet litt på med lilla-farver. Det ble kjempefint nå - også!

  Morsomt å se noe av broderi-bildene dine i forstørret format på lerret. Og bare så du vet det: Dine klovnebilder er såååå mye bedre enn Marianne Aulie (les: hun med rompa!)

  Ønsker deg en glad og god helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 24. Så smart! Mye lettere å starte når ting er ferdigklippet.

  SvarSlett