onsdag 1. desember 2010

Innpakning


I fjor valgte vi den litt mer miljøbevisste linjen da vi pakket inn julegaver og kjørte på med gråpapir og diverse pynt fra naturen. Og merkelappene var stort sett av det nostalgiske slaget med gammeldagse glansbilder og svertete kanter.


I år derimot kjører vi alternative julefarger på innpakningen, og skikkelig miljøfiendtlig høyglanspapir. (Huff og huff, må visst få tak i noe gråpapir...)


Så i år blir det en del turkise julegaver.


Slapp av mamma, det blir en del rød og.


Min mor får nemlig noia av sånn alternativ pastelljul. Jeg synes jo det er litt kult da:-)


Plutselig fant jeg igjen de hjemmesydde papirposene mine. Det er ikke plass til så mye oppi, men til smågaver passer de fint.

Det ble forresten mye pakking i går da de 72 gavene til adventskalenderen skulle pakkes inn. Som dere ser, så kom jeg ikke helt i mål... Men akkurat det har nå blitt en tradisjon her i huset. Og tradisjoner er viktige å holde på. Jeg mangler ikke så mange pakker som det ser ut på kalenderen - noen var for store til å få plass.


Og mens bloggedamer med bare et barn viser fram de nydeligste hjemmelagde kalendere med pakkene delikat innpakket og hengende fra et lekkert pyntet trappegelender, så blir det litt mer kalender på skjeive, litt skvist for det mor har glemt å sette på stopppere (men det skal jeg fikse altså...) og gaver pakket inn i ekspressfart for oss med flere barn.

Ha en fin 1. desember!

16 kommentarer:

 1. Jeg digger den turkise innpakningen. Nydelig. Men må si at jeg synes det er veldig kjekt å få gavene pakket inn i butikken. Særlig nå som vi har influensalignende tilstanderer her i huset.
  Jeg digger også kalendere fra Lego. Så enkelt og så bra:)
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 2. Papirposene dine synes jeg er knallfine, og så enkle å lage! Ellers liker jeg godt den turkise fargen på innpakningen :)

  Klem Sylke

  SvarSlett
 3. Snakker meg om kreativ dame. Blir nesten målløs...
  Heldige barn som får pakkekalender:-)

  SvarSlett
 4. Likte alle stilene på innpakkingen!
  Det er et pes å få pakket inn alle pakkene i tide... Vi klarte det i år, men valgte for første gang å legge dem i kurver. Så får de sjokolade på kalenderene som henger oppe, som for en gangs skyld kan ses uten å være fullstendig dekket av pakker.

  SvarSlett
 5. Først må jeg kommentere innlegget under, for det var kjempefint med den greina og hjertene, enda godt du ordnet med grein selv:)
  Stilig med pastell, men likte gråpapitutgaven best,hvis jeg skal være helt ærlig:O) ...men dine pakker vil ihvertfall skinne under treet;)
  Kos deg videre idag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Det er så fint at, alt sammen!
  Berre vent til du ser min adventskalender du...dersom eg publiserer innlegget som ligg litt på vent her...;)Ikkje mykje style over den, men den har 24 pakkar ;)

  SvarSlett
 7. virkelig stilig pyntete julegaver, men jeg har gitt opp slikt, de fleste flærrer jo av papiret likevel og setter ikke pris på mine kreative kreasjoner rundt innpakningen, høø frekkaser;)

  Arne og Co har gått varm i natt så de er begge klar for tilbakelevering:)) Skjønte du den eller?, litt kryptisk i dag;)

  Nå må jeg på posten og hente 2 pakker ingen her i huset har bestilt de så spennende!!.. gleder meg, nesten julaften for meg i dag:))

  Kose deg videre søta:)

  SvarSlett
 8. Så flott du pakker inn gaver,
  kjempefint. :)
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 9. Den var mange flotte pakker, absolutt til inspirasjon.
  Husker så godt hvilken flid moren min gjorde seg med innpakningen, men det er koselig å pakke inn gaver.


  Ønsker deg en fortsatt fin uke med hilsen fra Mimmi-Le

  SvarSlett
 10. Pakker inn til voksne med gråpapir og kongler, men til barna blir det nok farger ja ;) Det går i rødt og hvitt og noen i sølv og hvitt her i år. Men har også en pakke i gull, en i blått, en i lilla og en i limegrønn. Artig med farger også ;)

  SvarSlett
 11. Turkis innpakning, hadde nesten ventet meg lilla med prikker fra din kant i år jeg;) Her lurer vi på å gå for gråpapir og hjemmelagde lapper, syns julepapiret i butikken er så "glorete" ... Og du har et artig innspill ang kalendere, hihi, ja hva skulle disse interiørdamene gjort uten trappegelender;)

  SvarSlett
 12. Så flotte innpakkede gaver, både de fra i fjor og de i år, kos deg med "jobben" :)
  Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 13. Finfin kalender :) Her er det fire barn, ettåringen er for liten, de to i midten ville ha lego kalender, happy day! Og tenåringen er det bare kjekt å ordne til, hun liker så mye :) Synes det holdt å pakke inn 24 kalenderpakker i år...... Fortsatt fin adventstid

  SvarSlett
 14. Så utrolig fint det ble med tovahjertene på greiene dine - sikker på at dine greiner var minst like fine som dem som kosta skjorta ;-)

  Flotte pakker - de fra i fjor var nydelige da :-)

  Vi får være søstre i ånden - jeg kom ikke lenger enn til 10 gaver i litjtupps kalender jeg :-P

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 15. Nydelig innpakning må eg sei! Både di grå å di turkise:) Å syns kalenderen såg rektigt så koselige ud eg! E litt arbeid når en har flerne unga ja, mn d e nå bare ein gang i åre;) Vårs kalendera henge og litt på skeivå - å har foreløpig jaffal isje blitt vist her inne;)
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 16. :) Bare meg som titter innom for å fortelle at trykkene kom i posten i dag. Tusen takk. Kjapt levert! Vil nok blogge om dem etterhvert. Fine turkise pakker, men de grå med rødt va favoritten :)) ha en riktig god natt og klem

  SvarSlett