tirsdag 21. desember 2010

Små gleder


Jeg har lenge vært misunnelig på alle bloggedamer som har hatt lyse sofaer, selv om jeg vet at det er skikkelig upraktisk i et hjem der sofaen fungerer som en artig kombinasjon av daybed, lommetørkle, trampoline og klatrestativ. Så her har vi hatt grå sofa i mange år. Ja, i såpass mange år at grått faktisk har blitt trendy igjen. Det er med stor glede og fornøyelse jeg har registrert at den ene bloggedamen etter den andre har byttet til grå ikke -vaskbare -Ikeatrekk på sine sofaer. Mine kan selvfølgelig vaskes - selv om de ikke akkurat bærer preg av det...


Saueskinn til sofaen har også stått på ønskelisten en stund. Oppi alle juleinnkjøpene har det imidlertid blitt nedprioritert. Men så kom jeg plutselig på her en dag at jeg pleide å ha et sånn deilig saueskinn i vognen til ungene da de var baby. Oppå loftet fant jeg saueskinnet igjen, og etter en solid omgang med både støvsuger og teppebank - og noen timer ute i minusgrader for å bli kvitt små husdyr - så ble teppet så godt som nytt igjen. Og jeg var om mulig enda mer fornøyd, som den lykkelige eier av trendy grå sofa OG saueskinn:-)


Det eneste nye jeg har bevilget meg er ny julepute fra Åhlens med dusker. Egentlig er jeg vel ikke noe utpreget duskedame, men denne duskeputen synes jeg var knallstilig.


Nå skryter jeg visst på meg litt her, for jeg har faktisk kjøpt meg et nytt pledd og.


Så nå kan snøen bare fortsette å lave ned utenfor, og kulderekordene bare komme, for her har vi både saueskinn og deilig pledd å tulle rundt oss i vår kule og trendy sofa:-)

Ha en fin førjulsinnspurt!


24 kommentarer:

 1. Kjempestilig! Kom pa at jeg ogsa har et skinn liggende... tror jammen det skal fa komme til heder og verdiget igjen!

  klem mette

  SvarSlett
 2. Det så veldig koselig og innbydende ut. Puta fra Åhlens var nydelig.
  :)

  SvarSlett
 3. Det vart jo kjempefint. Har forstått at slike skinnfeller er in for tiden, men akkurat det ønskjer eg meg ikkje. Men det gjer sikkert kattebeistet i huset.....

  SvarSlett
 4. He, he da er jeg trendy også..!;-D
  Og puten var SKJØNN!
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 5. Hei, så fin julestemning det ble i soffaen din. Ha en koselig jul til deg og sine, hilsen fra Wilhelmine.

  SvarSlett
 6. Så koslelig i julehuset ditt! Puten var kjempefin, kjekt å innvilge seg noe nytt også..

  Innom for å ønske deg og dine en fin julehelg:)

  klem fra meg

  SvarSlett
 7. åh så koselig :) Nå ser sofaen din ut som om den bønnfaller folk om å legge seg nedpå litt :) DET er en god ting :)

  SvarSlett
 8. Det så så flott ut!! Jeg har også grå, eller rettere sakt grå brun sofa - praktisk... og så blir det jo flott med røde og hvite puter og ikke minst med saueskinnet!! Her i huset er det bikkja som ligger på saueskinnet, så det kan nok ikke legges opp i sofaen... hehe... flott ny header du har fått deg også!! God Jul Barbro - klem :)

  SvarSlett
 9. Skal si du har fått julestemningen i stua:) Her går det dårlig med juleforberedelsene, syke barn i ett kjør!! Men nå snur det endelig ser det ut som ,så kanskje det blir jul her også etterhvert:)
  Deilig med saueskinn i sofaen ja!
  God jul til deg og dine!! Klem

  SvarSlett
 10. Dette så jo både flott og deilig ut, og tenk den gode følelsen av at man kan bruke det man har og ikke trenger å kjøpe nytt hele veien... ;-)
  Kos deg i sofan og nyt de siste førjulsdagene, og jula med! :-D

  SvarSlett
 11. Kjempekoselig sofakrok, Barbro! Gratulerer med dusk.☺

  SvarSlett
 12. Så koselig Barbro. Skikkelig julestemning her. Jeg har heller ikke hvit sofa. Ikke noe for oss. Da måtte jeg ha vaska meg ihjel. Jeg har også et skinn som lyser opp. Vi er lure vi.Ønsker deg en fin og trivelig jul.
  Juleklem fra meg

  SvarSlett
 13. jeg fikk virkelig lyst å krype oppi den sofaen, så fint det ble. Idet jeg ser dine røde puter ser jeg hva som mangler her i heimen nå i disse juletider, røde puter står nå på listen over ting som skal kjøpes inn straks. klem

  SvarSlett
 14. Haha, slik 10 års gammel, grå og trendy sofa har vi og...:)) Og den må nok holde litt til ♥
  Her har hunden aldri hatt lov til og entre sofaen, men på sine gamle dager sniker han seg oppi om nettene og det setter sitt preg... ikke noe vits med ny sofa nå! Og lys sofa kan være aldri så lekkert det, men i dette huset hadde det faktisk ikke funket;)

  Sofaen din var jo riktig så kos og lekker da, med deilig saueskinn og herlige pledd, så skikkelig godt ut og slenge seg i den;) Og slik er vår og, 20 år og velbrukt, men akk, så DIGG!

  Kjempefint med røde detaljer på puter og pledd...

  Og du Barbroen, kan jeg spørre hvor i all væla du har fått tak i den nydelige hvite fuglen du har i headeren din? Slike ønsker jeg meg og...

  Ha en herlig kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 15. Må le bare litt:) jeg opplever stadig vekk at mine skikkelig gamle saker er in igjen:O)
  Da tar jeg ferie fra jobb og blogg, så innom for å ønske deg og dine ei trivelig jul! Kos deg masse og takk for herlig inspirasjon hos deg i året som går mot slutten!
  Juleklem fra meg;)

  SvarSlett
 16. Og et lite tips fra en annen som også har hvitt saueskinn i kombinajson med en frøken på elleve som til tider klarer å søle her fra til månen så er det ikke noe problem å vaske disse skinnene hvis de er ekte.

  Du vasker det på ullprogram, og bruk bare en halv dose av milo. Når det er vått kan du strekke det til igjen. Mitt er veldig langhåret og jeg har funnet ut at hvis det må gres litt etter vask kan man bare bruke en fin kattebørste! :)

  SvarSlett
 17. For en korselig sofakrok! Ordentlig innbydende.

  SvarSlett
 18. Først vil jeg begynne med å takke for det kjempefine julekortet!!!! Det var bare vakkert!

  Jeg synes at du har en fin sofa du, trendy eller ikke! Vi kan godt bytte, så kan du få den som kattene mine har ødelagt. Vi utsatt og utsatt å gå til innkjøp av ny sofa pga slike ting, men gjorde til slutt. Men nå ser den ikke ut, men sånn er det å ha husdyr tenker jeg. Så det får vi ta med på kjøpet, uansett hvor irriterende det er.

  Kjempefint med litt "julepynt" i sofaen, skal ikke så mye til for å glede oss interiørdamer.

  Ha en fortsatt fin førjulstid!

  Stor juleklem

  SvarSlett
 19. Så koselig sofakrok!

  Ønsker deg og dine en gledelig og fredfylt julefeiring!
  Juleklem fra Tino ♥

  SvarSlett
 20. Så flott, og det beste er jo at man kan bruke det man har:)

  Lekre puter og pledd du har snopt deg! Virker varm og innbydende sofaen din:) Så det snør da, tenkte meg en tur til byen i dag... godt bybanen går rett utenfor:)

  Spent på om du har fått bambien i posten?

  See you:))

  SvarSlett
 21. Trendy sofa MED trendy sau i, det er da slett ingen små gleder! Jeg har også grå sofa, med omtrent tilsvarende mengder hår i, bortsett fra at de er løse, og kommer fra hunden. Som ikke får ligge i sofaen, så dette skjønner jeg ikke?!
  Kanskje den skal få samme behandling som sauefellen din før jul. Hm, artig tanke...

  Fin jul til dere! :)

  SvarSlett
 22. I disse kalde dager

  så bruker jeg minstejenten sitt saueskinn på sete mitt i bilen :-)

  Jeg har en bil som ikke blir varm på turer under 1/2 time..
  og da er det kjempedeilig med saueskinnet :-)

  SvarSlett