fredag 16. april 2010

Boligpluss med Emmelines skråblikk og en velkjent kar
Jeg gleder meg alltid til ny utgave av Boligpluss, men denne gangen gledet jeg meg enda mer enn jeg pleier. Min skjønne barndomsvenninne Emmeline har begynt som spaltist i favorittbladet mitt, og det synes jeg jo selvfølgelig er stor stas. Emmeline skuffer aldri, ei heller denne gangen, og har du lyst til å lese om Emmelines skråblikk, trykker du her. Garantert herlig lesning:-)


Til min store overraskelse dukket det opp en liten, velkjent kar i artikkelen. Min aller første ugle hadde fått plass under Emmelines favoritter. Utrolig koselig! Jeg takker og bukker, Emmeline


Dette ga ihvertfall meg en riktig trivelig start på helgen:-) Måtte alle andre som kikker innom også få en fin start på helgen!

Klem Barbro

14 kommentarer:

 1. Har nettopp lest i bladet og jeg har fulgt bloggen en stund. Mye artig hun skriver og flotte bilder.
  Kjekt å følge henne i bladet også.
  Ha en fin helge start du også
  klem

  SvarSlett
 2. Så moro! Håper bladet ligger hjemme og venter på meg, må komme meg over alle disse fjellene først.

  SvarSlett
 3. Måtte inn og lese - spennende! Hun skriver jo bra, så det var artig.
  Og så flott at hun har plukket ut din ugle! Den er kjempe-søt - har tvillingen sittende her i nærheten....
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til begge to! Stas å se uglen i bladet også!:) Ha en flott helg! KLem Heidi

  SvarSlett
 5. Så gøy da! Uglen din er jo supersøt, så skjønner godt at Emmeline har den blant favorittene :)

  SvarSlett
 6. Hei Barbro! Akkurat oppdatert meg litt på bloggen din, og må bare kommentere det deilige brudepar-bildet du har laget. Herlig herlig, herlig!!!!! Jeg blir glad av tingene du lager!!!!!!! God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 7. Så gøy! Det er jo også en festlig ugle du har laget!

  Ønsker deg en god helg, klem!

  SvarSlett
 8. Så kjekt da Barbro. Inspirerende å bli satt pris på.

  SvarSlett
 9. Gleder meg selv til å få bladet, så det ligger vel i postkassa når jeg kommer hjem. Skal lese artikkelen da. Så artig at ugla di ble med;)
  Nyt helga og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 10. Jeg må visst løpe og kjøpe dette bladet til helgen, skjønner jeg! D.v.s. jeg løper jo ikke nå om dagen da, så det er nok noe jeg vil overlate til min bedre halvdel det! Håper han tar veien om kiosken...

  God helg, Barbro!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 11. Så gøy at Emmeline blir spaltist i BoligPluss - det lover bra for et magasin som alt er en av favorittene hos meg! Utrolig gøy også at Emmeline har valgt ut din ugel under sine favoritt - helt klart en flott start på helgen det her!!

  Strålende helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 12. så gøy da, jeg fikk bladet igår og har enda ikke hatt sjangs til å se i det. ikveld er ikke min kjære hjemme og da skal jeg virkelig kose meg helt alene (etter at guttene er i seng)med Emeline sin herlige skriving. kos deg videre idag. ps: fikk bodyen i posten igår, tusen hjertelig takk, det var kjempesnilt. håper det går bra med dere, tenker på dere. stor klem

  SvarSlett
 13. Følger med på Emmelines og abonnerer på Boligpluss.... MEN, tar du opp bestilling på en sånn ugle?? I tilfelle er jeg veldig interesert....i rosa eller noe sånn:)

  SvarSlett
 14. Jeg vet, og jeg digger det! Emmeline er en av mine favorittskribenter. Hun klarer å skrive humoristisk om det meste.

  Klem ♥

  SvarSlett