lørdag 7. november 2009

To katter og en bamse..


Det har vært lite produktivitet i heimen de siste dagene ettersom sykdom og diverse småulykker har overskygget det meste annet. Det eneste fullførte prosjektet er denne kjolen som er pyntet med pusekatten som jeg lagde tidligere i uken.Apropos katter; denne søte sparebøssekatten kom i posten fra svigermor forleden. Min mann har hatt den siden han var liten, og den har nå fått plass på mors hjemmelagde drivvedhylle i stuen.


Pakkene nordfra er bestandig veldig innholdsrike, og jubelen står høyt i taket både blant liten og stor når det kommer pakke fra farmor. Denne gangen inneholdt pakken også et lass med deilige tovede votter, sokker, ullbukser og gensre - nok til å utstyre en hel småbarnsavdeling:-) Inni sokker og votter dukket det opp både Flaxlodd og godteri. Er det rart farmorpakker gjør stor lykke??

Helt på bunnen fant vi imidlertid denne skapningen her...


Som visstnok har vært min manns kosebamse.Merker jeg får litt merkelige assosiasjoner ved å tenke på at denne lærkledde bamsen har vært kosedyret hans...(fnis..)

Må innrømme at jeg holder en knapp på Maileg- og Siakosedyr.( Kjekt med kosedyr som matcher interiøret og:-))

7 kommentarer:

 1. Heisann!
  Takk for koselig lørdagsvisitt!!

  Så utrolig skjønn kjole du har sydd - blir nok en søt liten prinsesse som får den :o)

  Hi, hi - kosebamse ja, forstår hva du mener..

  Ha en fortsatt herlig helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Så søt, liten kjole. Fine farger....

  SvarSlett
 3. Hei! Så fin kjole!! det gjorde seg med den fine katten på:) Har du brodert navnet for hånd? Jeg har bestilt ny symaskin nå. Den har innebygd alfabetet, så jeg håpte jeg kunne skrive litt med den på div.

  Pippistoffet mitt er kjøpt på Åhleens.

  God bedring til de som trenger det;)
  Snakkes!

  SvarSlett
 4. Hihi, tidig bamse ja! Men veldig koselig med gamle ting, du skal se bamsen min mann hadde (jeg har skrevet om Hannibal i bloggen).

  Nydelig kjole! Og jeg har sett flere av tingene din i dag jeg;) Jeg har vært på Skjold Galleri, og det var kjempemye fint! Klem H

  SvarSlett
 5. Skjønner hva du mener...men tanken er jo god!! Herlig kjole du har sydd!!
  Fin helg videre til deg og natti natt

  SvarSlett
 6. God morgen. For en skjønn kjole. Jeg elsker slike og har bestilt meg en selv med lange ermer, hette, hvit og romantisk:)

  Jeg beklager jeg ikke har rukket å komme innom før men her har det vært bittelitt travelt. Jeg håper at alt roer seg etter Løe helgen er over. Slik jeg får tid til litt mer blogging og ikke bare å lage innlegg på bloggen min.

  Kos deg med søndag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 7. Å, den kjolen var skjønn! Likte detaljen med navnet til kjolens eier...

  SvarSlett