fredag 20. november 2009

Julemesse


Hvorfor gjøre i dag, det man kan utsette til i morgen, eller aller helst ENDA LENGER?? Akkurat nå synes det som en leveregel for mor i huset som har mye burde - burde som skulle vært unnagjort, og istedet sitter og blogger og drømmer seg vekk....Og plutselig våkner av en litt ubehagelig følelse som om det var noe viktig som skulle vært gjort... Åååå, gjett hvem som har glemt at hun har lovet å komme med gevinst til julemesse i ettermiddag???


Gode råd er dyre nå. Det er jo bare noen timer til gevinsten skal leveres, og tanken om at det skulle lages noe virkelig flott til julemessen, er bare å glemme! Her tager man hva man haver....
Så mor finner fram en skjønn hvitmalt kurv, som egentlig var tenkt til julegodter...og putter oppi et Madonnabilde og to søte hjerter, kjøpt hos Gjesdal Interiør. I tillegg til et lite hjemmelaget blondehjerte og to kremmerhus, som fylles med deilige godsaker...En hjemmelaget såpe og duftepose finner også veien oppi kurven, i tillegg til et par lys som ofres fra kjøkkenskuffen...Til og med Siastjernen som skulle pynte adventstaken ofres...

Og puuh! Vi har en gevinst!!


Så da gjelder det bare å ta masse lodd i morgen, sånn at jeg vinner tilbake igjen kurven, Siastjernen og Madonnabildet:-)

GOD HELG!!

12 kommentarer:

 1. Å, som jeg kjenner meg igjen. Alle mine planer om gevister jeg skal lage, også vips, så er tiden gått fra meg, og noe helt annet må skaffes. Jeg må da si at gevinsten du har ordnet nå, er virkelig flott, med mye spennende oppi. Det er nok mange som har lyst å vinne den. Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Dette ble en utrolig flott gevinst da. Litt kjedelig når det er ting du egentlig skulle ha selv. Krysser fingrene for at du har vinnerlykke!
  Ha en riktig fin helg! Klem T

  SvarSlett
 3. Utrolig fin gave!! Krysser fingre for at du vinner den tilbake da hi hi;)

  Gjett hvem som var på Ikea i går da og kjøpte bomullsstoff? Jepp, jeg skal forsøke meg på disse kunsteriske bildene du lager;) Men så var det tekstil maling da, hvor kjøper jeg det?

  God helg til deg!!

  SvarSlett
 4. Den kurven ville jeg gjerne vunnet!
  Jeg lurte litt på hvem som het steinar, og var interessert i nåleputer, ja. Hihi :D

  SvarSlett
 5. Den kurven kunne jeg godt ha tenkt meg ja, men håper du vinner den tilbake. God helg!

  SvarSlett
 6. For en herlig premie du fikk "smelt" sammen - jeg ville tatt i mote den med stooooor glede!!!

  Ja, da er jeg altså hjemme fra Københavnturen. Har hatt det helt topp og gjennomførte København maraton i fin stil... ;o) Fikk dradd kortet noen ganger, og er kjempefornøgd med kjøpene mine!

  Ønsker deg en flott helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Flottere gevinst kan man neppe ønske seg!

  SvarSlett
 8. Heisann, har akkurat oppdaget bloggen din. Dette ble jo en flott gevinst :)
  Ellers er det utrolig mye fint å oppdage på bloggen din (bl.a. engelen til din svigermor...). Kommer nok tilbake hit og ser på mer :) Ha en god helg!

  SvarSlett
 9. Det ble jo en helt fantastisk flott gevinst!♥ Ha en fin helg, søte du! Klem Heidi

  SvarSlett
 10. Du er bare herlig, du da:o) Kjenner meg så godt igjen. Ikke lett når når hukommelsen glipper, men jammen hentet du deg godt inn igjen! Nydelige gevinster....her er det bare å ta lodd ja:o)
  Ha en fin helg.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Hei igjen :)

  Hi-hi:) Synes du var utrolig kreativ jeg da. Er det ikke morsomt å oppdage hvor mye en har, når en tror en ikke har noe ting ;)Og ikke minst hva en kan få til!!

  God helg til deg!

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett