mandag 23. november 2009

AdventskalenderEtter en times leiting, og opp og ned trapper et dusin ganger, inn og ut av skap en million ganger - så dukket endelig adventskalenderen opp - i en liten eske ved siden av fryseboksen. For sikkerhets skyld spikret jeg den opp på veggen med det samme. Og der henger den og venter på å bli overlesset av 72 pakker. Noe som nok kan bli i meste laget for en stakkars adventskalender... Men til neste år skal all ting bli så mye bedre, for da skal alle mine barn få hver sin kalender (helt sikkert...)


Så da gjenstår det bare å pakke inn de 72 gavene. Det er godt det ennå er en ukes tid igjen til adventskalenderen skal åpnes:-)

10 kommentarer:

 1. Du lager bare noen fantasktiske bilder! Kjempeflink er du, og så er det så herlig at du har din egen stil:o). Kallenderen var helt nydelig. Minner meg på at jeg må på jakt etter smågaver veldig snart:o)))
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 2. Hei. Flott at du fant julekalenderen ;)
  Jeg er helt betatt av bloggen din. Du lager jo så masse fint. Falt pladask for de englebarn-bildene dine og de søte pulsvarmerne til snåjenter. Selv har jeg vært borte fra blogglandia en stund, og har litt å ta igjen, men ble sittende å se nedover bloggen din. Helt hærlig. Tusen takk for flott reklame, foresten. Du er jo bare sjønn :)
  Kan jeg foresten spørre om pris på de englebarnbildene, de var jo bare bedårende...
  ;)
  Ha en fin kveld videre.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 3. Jeg ble jo helt betatt, syns også det var så bra, det sitatet om at englebarn kan ha skitt på vingene ;) Hvor stor er disse bildene, og kan man bestille i en spesiell fargetone. Mange spørsmål, men de var så fiiiine.
  Klæm igjen

  SvarSlett
 4. Hei Igjen:)

  Å, nå fikk jeg endelig julestemning!!
  Satt her og hørte på regnet og tenkte:" Hvor er julestemningen?"
  Og her fant jeg den jo!!
  Tusen takk:)

  Nå gleder jeg meg til å bake og pynte til helgen, og pakke inn kalendergaver:)

  KLem fra Anett:)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for god hjelp og svar på alle mine spørsmaål!!:) Fått kjøpt inn maling i dag, og fant noe som heter kreativ spray på binders regner med det funker. Nå er det bare å finne tid.. ganske travel denne uka. Gleder meg til å gi det et forsøk:)

  Nydelig adventskalender, og 72 gaver.. stakkars deg! Kjøp små poser på nille og putt gavene oppi tenker jeg;)

  SvarSlett
 6. Kjempefin adventskalender! Da har du litt å pusle med framover når du skal fylle den... ;)

  SvarSlett
 7. Åja! Så flott! Sånn vil jeg også ha! Kan jeg legge inn bestilling på en til neste år, eller? Blir skikkelig misunnelig... God klem

  SvarSlett
 8. Hei på deg, dumpet innom bloggen din. Du er en dame med mange jern i ilden, og du lager utrolig mye fint! Koste meg, så takk for titten, kommer gjerne igjen;)

  SvarSlett
 9. He he, sånn er det - det blir en del leiting etter ting. Og så dukker det plutselig opp. Lykke til med innpakking av 72 kalendergaver - du rekker vel fint det, du, som ikke har så mye annet å pusle med....;)

  SvarSlett