søndag 1. november 2009

Et eget lite kunstverk


Å lage collager er utrolig kjekt. Klippe og rive opp ulike papirtyper, for så å sette dem sammen til ulike mønstre og former er en spennende måte å jobbe på, for det er nærmest umulig å se for seg det endelige resultatet. Dette er også noe som alle kan få til, og en kjempefin aktivitet å ha med ungene på. Begge collagene er laget på akvarellpapir, og det er både malt med akvarellfarger og tegnet oppå collagene.

Denne collagen ble laget til en venninne og henger til pynt på et lite prinsesserom.


Og denne hang en stund i stuen, før den endte sine dager som bursdagskort en søndag med stengte butikker, og mor manglet kort...


Gamle blader, silkepapir, avispapir, gavepapir, farget papir og glans er ypperlige materialer når man skal lage collage. Ta utgangspunkt i et par farger du liker godt (det er lettere å få til en fin og harmonisk collage når man konsentrerer seg om få farger) og som passer til ditt interiør. Begynn med å klippe ut bilder og sider fra blader med farger du vil ha i collagen. Interiørblader er særdeles egnet til dette formålet. Utskrift av foto eller andre bilder til vanlig papir kan også bli kjempefint i en collage. Så er det bare til å sette i gang og klippe og rive og bruke fantasien - og vips så har du et kunstverk som ingen andre har maken til. Kjempegøy!

5 kommentarer:

 1. De var kjempekule!! Jeg holder på med et svært lerret nå, men har bare kommet et ørlite stykke på vei, vet ikke helt hvordan det ender til slutt, spennende! Ha en flott uke!:) KLem H

  SvarSlett
 2. Du imponerer stadig du!
  Knallfine bilder!
  Du får det tl å høres så enkelt ut..men du må nok ha litt kunstnerisk sans også ;O)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Så utrolig flotte bilder! Superkoselig å ha sånne prosjekter å holde på med utover høsten!
  Ha en fin dag :))

  SvarSlett
 4. Kjempefine. Akvarell har jeg jobbet lite med, men syns det er veldig flott. Spesielt i denne abstrakte formen.

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Tusen takk for koselig besøk på bloggen min, og ikke minst - takk for gode ord!!!

  Nå har jeg tittet litt rundt i bloggen din, og jeg er kjempeimponert!! Så utrolig flink du er - du lager de nydligste ting!

  Linker deg, og titter snart innom deg igjen :o)

  Ønsker deg en flott uke!

  Hildegunn

  SvarSlett