tirsdag 9. mars 2010

PrinsessekjoleJeg har akkurat sydd ferdig sesongens aller siste bestillingskjole. En lys rosa prinsessekjole i Tilda ullfilt.Mammaen ønsket en fin blonde nederst på kjolen, så da tenkte jeg at denne måtte være et godt valg. En nydelig stretchblonde overøst med paljetter - det må vel være en liten prinsesse verdig.Og et lite prinsessebilde i front hører også med på en slik kjole.

Kjolen er forresten ikke helt ferdig, den skal nemlig kantes rundt halsen og ermeåpningen. Har ikke helt bestemt meg for om det blir en heklekant eller en blonde. Synes egentlig det kan bli vel så stilig å hekle rundt, som å sette på en blonde. Ettersom kjolen er så søt i seg selv, synes jeg det ofte kan bli stilig med en heklekant i ullgarn som gir kjolen et ørlite grann røffere uttrykk.

Forresten, er det noen som vet hvordan man får STORE bilder på bloggen?

Takk, Pia, nå fikk jeg det til!

29 kommentarer:

 1. Nydelig prinsessekjole!
  Du ser at jeg har fått til STORE bilder i bloggen min, men er elendig til å forklare. Når jeg setter inn bilder, klikker jeg på "ekstra store". Men jeg trur, for å få den funksjonen, må du inn på noen innstillinger for innlegg og endre til "avansert". Prøv deg fram. Regner med at andre gir deg bedre svar.
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Sånn en herlig liten prinsessekjole:)
  Kunne også tenkt meg store bilder. Nå har jeg mellomstore tror jeg, for de store tok så lang tid å laste opp. Men kanskje jeg skulle komprimert de litt først???? Er ikke så flink med sånn, må liksom bare prøve seg frem.

  SvarSlett
 3. Nydelig kjole. Jeg ville gått for heklekant. Synes det hørtes tøft ut :) Jeg skal prøve å begynne på en rosa damekjole i dag :)

  SvarSlett
 4. Så nyyydelig prinsesse kjole!!! Herlig med blonder og dine bilder!!! Er det mulig og bestille et slikt prinsesse bilde???? Og pris.... KlemZ

  SvarSlett
 5. Kjempe søt!! Enig med deg, tror det kan bli stilig med en heklekant rundt, har dilla på hekle kanter sjøl jeg og brukt det på de kjolene jeg har strikket... Vi får vel se det ferdige resultatet???

  SvarSlett
 6. SÅ skjønn kjole!:-)
  Enig med deg - heklekant i ull:-)
  Ha en fin dag,håper du har sol!
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 7. Så nydelig kjole du har laget! :)

  Håper du har en strålende dag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Heisan..

  For en nydelig prinsesse kjole, den blir nok mottakeren glad for:)

  Ønsker deg en flott dag! Klem

  SvarSlett
 9. Hei!
  En nydelig flott prisesse kjole du har laget.
  Sikker på at denne jenta blir veldig fornøyd.
  Ønsker deg en fin dag.

  Klem

  SvarSlett
 10. Den kjolen ble knallfin. Søt og riktig feminin.

  SvarSlett
 11. Heisann :)
  Ja den kjolen er nyydelig - sikkert en liten prinsesse som blir veldig glad!
  Skulle også gjerne hatt store bilder på bloggen så skal sjekke svarene dine:)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 12. Nyyydelig! Stemmer for heklekant. :-)
  Hvordan du redigerer størrelsen på bildene bestemmes av om du bruker det nye redigeringsverktøyet på blogger eller det gamle. Uansett kan det lønne seg å resize bildene før de lastes opp. Rett fra kameraet mitt er bildene over 2000pixler og 4MB. Reduserer gjerne størrelsen helt ned til 20%. Ja, sånn gjør jeg det, men det betyr jo ikke at det er det rette, ha ha. ☺

  SvarSlett
 13. Hei vennen!

  Nydelig kjole, skulle ønske at jeg kunne være en liten prinsesse igjen!

  Håper at det står bra til med deg!

  PS! Når du har funnet ut hvordan man får til store bilder, kan du forklare det på en enkel måte til meg. Prøvde meg på Emmeline sin forklaring til deg for en uke eller to siden, men det fikk jeg ikke til.

  Ha en fin kveld!

  Storstor klem

  SvarSlett
 14. Så fin prinsesse-kjole :) Fargene passet veldig godt til ei som liker å pynte seg :) Den blondekanten nederst va bare nydelig. Og jeg tror det blir fint med hekla blonde i ull rundt ermer og hals :) Fikk tips om å laste ned Picasa bilderedigeringsprog (gratis!) Da kan man velge også ekstra store bilder :))

  SvarSlett
 15. ÅH! Den var nydelig!! Helt herlig! :)

  SvarSlett
 16. Hei igjen!

  Jeg har bare vært på Hjerterom og der har du jo vært også forstod jeg. Men det er mulig at de ikke hadde fått de inn når du var der. De som det er en kanin på fant jeg bort på disken.

  Lykke til på jakten.

  Klem

  SvarSlett
 17. Hei Barbro.. Takker så mye for alltid så hyggelige kommentarer fra deg. Jeg måtte jo innom deg en tur og se hvordan det står til. Ser du er travelt opptatt med dine puslerier. Kjempefin kjole du har sydd, tenker jenta som skal ha den blir kjempefornøyd. Ha en fin dag i morgen. Klem, Mona

  SvarSlett
 18. Det var en søt kjole! Spennende å se hvilken kant du velger. Blonden nederst er også kjempefin, og bildet selvfølgelig :)

  Ha en god natt, klem :)

  SvarSlett
 19. Nydelig kjole:-) Du har ikke planer om å sy sommerkjoler til små prinsesser vel???

  Kjempegøye de tekstil-eggene du har sydd. Tror jeg må få laget noen sånne jeg også...

  Klem:-)

  SvarSlett
 20. Og to nusselige prinsesseengler har du fått i headinga! Men jeg holder nå en knapp pa hanen!
  Klem!

  SvarSlett
 21. Heisann. Kjempesøt kjole. Jeg er litt fan av strikke- og heklekanter. Synest det er litt fint sammen med det søte. Så bra at du fikk til store bilder.
  Klem

  SvarSlett
 22. Enig heklekant i ull ! Kjolen ble kjempefin ;)) Lurer på hvor mye du tar for et slikt bilde , ca som du har på den kjolen ? Kunne tenkt meg det ;)

  SvarSlett
 23. For en nydelig kjole Barbro!!
  Jeg er så enig med deg, tror det blir knakende fint med en heklet kant, blir litt røffere som du sier.
  Lekkert blir det om du hekler eller syr på en blonde!
  Ja den er virkelig en prinsesse verdig, helt nydelig!!
  Ønsker deg en finfin dag:))
  Klem Lokki

  SvarSlett
 24. nydelig kjole ;-)

  ha en fortreffelig flott fag!!!!

  SvarSlett
 25. Heisan du. Nydelig kjole du har laget. Har laget en lignende selv, men har ikke fått lagt ut bilde på bloggen ennå. Kommer etterhvert...
  :) Susanne

  SvarSlett
 26. Så flott kjole!!!! Du er og blir en kunstner du!! ;)

  SvarSlett