lørdag 23. juni 2012

Noen gaver er gitt med omtanke. Andre gaver blir gitt med baktanke.


Av nordlendingen og ungene fikk jeg en steikepanne til bursdagen, helt maken til den vi hadde kjøpt et par uker i forveien. Med to steikepanner kunne jeg nemlig steike dobbelt så mange pannekaker dobbelt så fort....


Nesten like romantisk som terrassevarmeren nordlendingen fikk i bursdagsgave av meg i fjor, siden jeg er en sånn frossenpinn:-)


7 kommentarer:

 1. Litt baktanker er det lov å ha da :) Jeg må nok innrømme at jeg er den typen som elsker de praktiske gavene. Sengetøy, gardiner, min egen lille drill og motorsag. Det er jo slike ting som man trenger, men som kan være kjedelig og bruke penger på selv. :)

  Ha en deilig søndag og hipp hurra for deg :)

  SvarSlett
 2. Haha,jeg må bare le.. Gaven ble sikkert gitt både med omtanke og baktanke(tenk all tiden du sparer med å ha to panner:):). Liker selv praktiske gaver,dette var litt søtt,spør du meg:) Ha en fin søndag i regnværet.

  SvarSlett
 3. he he he, diggar bloggen din som har den perfekte kombinasjonen av fine fargerike bilder, og dei morsomaste tekstane!! :) gratulerar med dagen, forresten!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått! Lurt å kjøper gåver ein har lyst på sjølv, men kanskje ikkje alltid å få den i retur... :) Men nordlendingen din sparar deg jo eigentleg for litt arbeid her, sjølv om det ikkje var den mest romantiske gåva! Lykke til med pannekakesteiking!

  SvarSlett
 5. *hihi*
  Herlig! Må smile bredt:)

  Skal si de elsker pannekakene dine da! det er jo egentlig et innpakket kompliment*smile*

  Ønsker deg en flott søndag!
  klem fra meg

  SvarSlett
 6. Å ha flere steikepanner er jo ikke dumt, da. Selv en suerhusmor (hmmmrf..) som meg har flere steikepanner:)

  SvarSlett
 7. hehe ja det er noe med det;)
  bra løsning på bordet og over her! er dumt med for lite stuebord, men enda dummere med ett stygt ett!;)
  klem:)

  SvarSlett