lørdag 23. mars 2013

HarepusgirlanderDet er jo så mye fin påskeinspirasjon å finne rundt omkring på nettet, og tips til denne søte harepusgirlanderen fant jeg på den koselige bloggen til Cathrine. Ideen er opprinnelig hentet hos Martha Stewart og inne hos Cathrine finner du link til siden hvor det også ligger mal til harepusen som du kan printe ut.


Min avviker nok litt fra originalen siden jeg har tegnet harepus på frihånd, men så veldig ulik er den nok ikke. Jeg har brukt fargete ark fra ungenes tegneblokk, klippet ut åtte harepuser og tredd dem på en sytråd ved hjelp av en tynn nål.


Harepusgirlanderen har jeg hengt opp på vitrineskapet i stuen. Morsom og fin påskepynt:-)

8 kommentarer:

 1. Fine, sånne vil eg lage også, fargerike, og svarte.

  Ha ein fin påske.Klem,

  SvarSlett
 2. Det ble søtt. :) Jeg har også tenkt på å lage noen harer til å henge i et vindu i lysthuset. :) Fint på skapet ditt. :)

  SvarSlett
 3. Hvor er den fin. En skøn syssel til én af feriedagene:-)
  God Påske....
  Kh. Kate

  SvarSlett
 4. Så fine! Nå ble jeg inspirert! Er bare det at det er så mye jeg har lyst til å lage, tiden strekker ikke til :) Men liker sånn papirpynt, elsker å sitte med papir og saks. Fortsatt god helg og god påske til deg

  SvarSlett
 5. Hei Barbro!
  Så morsomt at ideen fenget, og takk for link til meg da! Fant denne girlanderen i fjor, men da glemte jeg å ta den med blant tipsene mine! Harepusene gjorde seg veldig fint på skapet!

  Ønsker deg en flott palmesøndag, og en nydelig påske!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Søt den var:)
  En herlig ide!!

  SvarSlett