tirsdag 2. oktober 2012

DIY

Dette blir egentlig en DIY reprise - i oppgradert versjon:-) Stofftavler er morsomme å lage, fine å se på og praktiske. Akkurat nå står en nøkkeltavle på to-do-listen. Av en eller annen grunn er alltid sånne ferdigkjøpte nøkkelskap og nøkkeltavler så altfor små, og man får knapt plass til en tredjedel av nøkkelbeholdningen. Så jeg skal lage meg en som er minst like stor som den over her, og med dobbelt så mange knagger så jeg er sikker på at det blir en knagg til hver nøkkel.

Jeg pleier å bruke sponplater fordi er så grei å skru inn skruer i. Først trekker jeg platen med stoff som jeg fester på baksiden ved hjelp av en stiftepistol. Dra godt i stoffet så det sitter stramt rundt platen. Så skrur jeg i to øyekroker øverst til oppheng og skruene som skal være på selve tavlen. Det er ikke noe problem å skru skruene gjennom stoffet, bare lag en liten åpning i stoffet ved hjelp av spissen på skruen før du begynner. Hvis du vil ha plass til å henge bilder, klemmer eller lignende, så kan du trekke et par bånd over tavlen og. Disse må strammes veldig godt for å unngå slakk.

Dagens lille DIY:-)

Ha en fin kveld!9 kommentarer:

 1. Dette var en god ide:) og nydelig stoff du har brukt:) hvis du kikker innom meg, så har jeg blogglotteri i gang, der premien er en pute. Ønsker deg en flott kveld.

  SvarSlett
 2. Så fine! Takk for inspirasjon:-)

  SvarSlett
 3. Den var super søt da!! :-) må lage en slik, må bare finne det rette stoffet :-)

  Gina

  SvarSlett
 4. Takk for fin DIY. Nydelig stoff!

  SvarSlett
 5. Friskt og flott! Både stoff og ide!

  SvarSlett
 6. Det er sant!!
  EN slik trenger vi:)
  Har laget noen tidligere, men har ikke tenkt på og bruke de til nøkler:))

  Ha en fin fin kvewld ♥

  SvarSlett
 7. Hvor finner du all energien din ? :-)
  og kan jeg få litt av den ? :-)

  :-)

  SvarSlett