onsdag 3. oktober 2012

Retrovarianten

Jeg forbinder egentlig bambier med jul, og disse bambiene er forsåvidt til et julemarked, men siden de ikke er sånn superjulete, så får de være med i dagens innlegg - selv om det bare er begynnelsen av oktober. Jeg mener, når kakemennene allerede har vært på plass i butikken i flere uker, så må det vel være lov med et par - tre bambier:-)

Muligens er jeg preget av en oppvekst med Bambi on ice, men bambier er jo litt søtt da...

Og jeg har laget en del skikkelig julete også, men de tenkte jeg at jeg skulle spare dere for - enn så lenge, så i dag blir det retrobambier på rekke og rad.

Tre retrobambier kom marsjerende...

Det begynner å minke på retrostoffene mine i blått og turkis, og jeg har blitt litt gnien på de, men små bambier kan man alltids ofre en liten stoffbit til:-)


Så får vi håpe på en aldri så liten loppefangst med retrostoff snart. For prisen på retrostoff kan jo snart nesten matche dagens gullpriser...

11 kommentarer:

 1. bambier er supersøte og dine var ingen unntak :-) synd ikke guttene vil ha det på rommet sitt, kan du forstå det? hehehe

  SvarSlett
 2. Så flotte disse var. Kan jeg spørre hvordan du lager de? Bruker du kanskje to lag stoff med viselin i mellom for å stive de? Takk for kjekk kommentar inne hos meg, og så syns jeg det er stas at du ønsker å følge bloggen min:) Ha en flott onsdag:)

  SvarSlett
 3. Nydelege, små bambiar! Finaste fargane du har brukt:))

  SvarSlett
 4. Så søte bambier. :) Virkelig fine farger du har laget dem i. :) De kan jo dekorere på mye, de. :)

  SvarSlett
 5. Så fine bambier...de blir man ikke lei av :O)
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 6. Så utrolig søte bambier!!<3
  Jeg også bare digger de!
  Fine bilder:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så søte! Gleder meg til jul jeg :)

  SvarSlett
 8. Så skjønne:) Du må gjerne gi meg en lyd nårdetnærmer seg julemarked! :)

  Ja, det var en god del tilbud den siste timen på søndagen. Bla 70 % avslag på blomster på phils paradis. Så neste år får du ta turen for litt shopping på tampen! ;)

  SvarSlett
 9. Kjempeskjønne retrobambier! Desse er fine heile året meinar no eg:-)

  SvarSlett
 10. Nydelige små bambier,så utrulig skjønne:)kunne hatt de framme heile året eg,rart korleis ein lett faller for små skjønne dyr og fugler:)
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 11. De var helt nydelig!! Jeg også elsker elsker elsker små bambier! :-) Gode barndoms minner ;-) Fargene her var jo bare prikken over i én. Mine favoritt farger!!

  Gina

  SvarSlett