søndag 17. juli 2011

Sommertid


De siste dagene har det vært skikkelig sol og sommer og sydenlignende temperaturer oppe på terrassen. Endelig ble plaskebassenget hentet fram igjen, og hvilken lykke! Her har ungene plasket rundt fra morgen til kveld:-)


Nordlendingen insisterte til og med på å investere i parasoll. Greit nok, for det trengte vi. Jeg liker best å være med på den slags innkjøp, men nordlendingen fikk tillatelse til å dra alene, mot at parasollen verken skulle være spraglete eller mørkeblå. Aller helst skulle den være grå. Den ble brun, eller gråbrun som nordlendingen hevdet... Det var nesten så jeg håpet det ikke ble flere go´værsdager denne sommeren da jeg så fargen (ikke spesielt glad i brun, nei). Ja, ja, vi får satse på tilvenningsmetoden...


Uansett brun parasoll eller ikke, så er det vidunderlig å kunne tusle barfot rundt på terrassen fra morgen til kveld, ha besøk av gode venner, og spise deilig sommermat ute under parasollen.


Og kjekt å se at ungene storkoser seg. Her har de sanket inn det meste av mors blomster og planter for å leke blomsterbutikk i lekehytten.

Blomstene trenger selvfølgelig og vannes litt innimellom, og da er ikke lillbror tungbedt. Han vanner det meste han med spruteflasken, og gir gjerne mor en dusj og idet hun passerer:-)


Vel, i dag var det visst slutt på moroa. Regnfulle skyer truer i horisonten. Men det var deilig så lenge det varte:-)

Ha en fin søndag!

17 kommentarer:

 1. Så sommerlige fine bilder,men du burde kanskje ikke latt mannen gå alene og kjøpe parasoll:)men avogtil må de vel kanskje få føle at de er med på det de og:)

  SvarSlett
 2. Nydelige sommerbilder! Skjønner godt at dere koser dere på terassen...

  Ha en fortsatt fin sommer!

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelege sommarbilete. :)

  Ja vi hadde virkeleg fortent desse fine dagane med sol no, har vært så altfor mykje regn denne sommaren.

  Trur du må følgje med mannen neste gong han skal på butikken å handle, ikkje kjekt med ein parasoll i feil farge. ( derfor er vår gøymd vekk opp på loftet. *ler* )

  Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 4. Parasollen harmonerer bra med fargen på hytta, så ikkje så verst, syns eg ;-). Likar blomsterhjørnet ditt!

  SvarSlett
 5. nydelige bilder! vakker sommerstemning : )

  SvarSlett
 6. Så koslig dere har det!
  Klem :O)

  SvarSlett
 7. Akkurat som sommeren skal være. Håper dere får kost dere på terrassen flere ganger.

  SvarSlett
 8. Så koselig dere har det :) Man må nyte soldagene, for plutselig er det over.

  SvarSlett
 9. Ja, de siste dagene her vestpå har vært fantastiske. Barbent løping, bading, grilling og avslapping. Helt herlig!! Dere har en flott uteplass, som jeg sikkert har nevnt før, og en brun parasoll får du nok leve med: ) Du kan sikkert pimpe den litt med blonder og lapper, eller?

  Fortsatt fin sommer! KLEM!

  SvarSlett
 10. Så flott uteplass dere har, er stadig innom å ser, men ikke så flink å legge igjen spor etter meg. En gang i framtiden vil jeg ha en fin plass ute her... Arbeidet får begynne til neste vår, i år går all tid og penger til å bygge garasje...

  Ha en fortsatt fin sommer,
  klem Marit

  SvarSlett
 11. herlige bilder fra den flotte terrassen og ikke minst den flotte familien din. Heldig dere er som har fått nyte ett par dager med sommer, vi kom nettopp hjem fra Danmark og der hadde vi øs pøs omtrent hele uka.

  SvarSlett
 12. Herlige og sommerlige bilder - livet er godt når det er slik :-) Mulig jeg er fargeblind, men jeg syns vel egentlig ikke parasollen ser så veldig grå ut ;-)

  Har hatt ei knall helg her også, men nå begynte det akkurat å regne - det er sikkert bare for at jeg skal slippe å vanne plantene ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 13. Heisan..

  For noen knallsøte bilder. Syntes du har klart å formildle en koselig sommerstemning hos dere!
  Er så enig med deg, kjekt å invitere venner i slikt vær. Bare synd det ikke varer lengre enn en helg, skulle hatt tre uker nå med sommervarme:))

  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Så kjempekoslig dere har det og så deilig med sol :)
  Ha en god natt, klem.

  SvarSlett
 15. Ah, idyll! Jeg skjønner godt at både store og små storkoser seg hos dere, for det er virkelig blitt lekkert! Om den brune parasollen kommer til sin rett etterhvert gjenstår jo å se, hehe :)

  Jeg har forøvrig vist gubben bilde på bilde fra bloggen din, og vi er skjønt enige om at neverhvit er veien å gå! Da blir det nok litt beising på oss før høsten slår inn for fullt (Bokstavelig talt. I praksis er den allerede her)

  Nyt så mange soldager du kan på den flotte terrassen!

  SvarSlett
 16. ÅÅ så flott du har fått det på terrassen og utenfor lekestuen:))Synes brunfargen var fin jeg da på parasollen;)...

  Alt bra med meg, mistet sånn helt plutselig blogglyst og kreativitet.. ja ja kommer plutselig tilbake tenker jeg:))

  Nyt sommeren videre skjønne du!!

  SvarSlett
 17. Ser herlig ut! Så koselig du har gjort det på terrassen.

  God sommer!

  SvarSlett