fredag 15. juli 2011

Småromantisk


Jeg fikk en fin blondegardin av en venninne. Dessverre hadde gardinen en stor revne midt på. Men heldigvis var den nederste blondedelen like fin, så jeg delte gardinen i to, sydde den sammen i siden, rynket den litt øverst, og satte på en strikk. Dermed ble det et småromantisk lite blondeskjørt til veslesnuppa, som passer like godt som underskjørt som til å ha utenpå et skjørt.


Av blonderestene laget jeg også en liten rose som jeg festet til et hårstrikk. Det søte perlearmbåndet med rose kommer fra Accessorize. Kjekt med litt småfint tilbehør:-)

Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Så nydelig skjørt du har sydd til vesle snuppa :)
  Tilbehøret var jo virkelig prikken over ien.
  Her lager jeg yoyo blomster til mitt store lappeteppe. Regn i luften i dag så da har jeg inntatt Rødstua. :) God helg. Klem Merethe

  SvarSlett
 2. Du holder koken? (Det gjør jo forsåvidt jeg også, selv om jeg i perioder er bortreist fra dataen. Men forhåndspublisering er kjekt...) Er hjemom en tur, grått og overskya...Ja, ja. Fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 3. Nydelig skjørt!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Nydelig skjørt, og en flott ide når gardinen var ødelagt :)
  God helg -
  Marit :)

  SvarSlett
 5. Jeg ser du har vært riktig kreativ i det siste! Jeg synes ikke jeg rekker noe om dagen jeg... Nå i kvled har jeg endelig fått satt meg ned med symaskina og sydd ferdig en Tilda- girlander til julemessa! O lykke!

  Ha ei riktig fin helg- uansett vær!

  klem fra umulie

  SvarSlett
 6. Du er altså så dyktig!! Kjempesøtt skjørt!!

  Takk for tilbakemeldingen på fuglen min- liker de du lager så utrolig godt, og måtte bare prøve meg :) Du må passe deg for å komme med generøse tilbud om å gi meg "privat-timer" for plutselig står jeg på døren din, utnevner deg til mentor og finner meg til rette... og så spørs det om du blir kvitt meg igjen! (Jeg har jo sett bilder av den fantastiske gjestehytten din ;))

  Ønsker deg og dine fine, gode sommerdager videre!! :)

  SvarSlett
 7. kjempefint - har linket til deg: www.kreativnorge.blogspot.com, Tone

  SvarSlett
 8. Nydelig skjørt du har laget av blondegardinen. Flott med gjenbruk, det meste kan brukes, og du er flink til å lage lekre ting.

  SvarSlett