tirsdag 12. juli 2011

Bring nature closer


Naboen er i full gang med en omfattende hageopprydning som innebærer felling av trær. Jeg ser som vanlig nytten i det meste, og falt helt for de store stubbene som lå slengt i naboens hage. Tenk så mye fint de kan brukes til!Ikkje tænk på det en gang, sa nordlendingen da jeg stoppet opp og beskuet herlighetene. Æ ska ikkje ha nokka gamle stubba liggandes å slænge på tomta mi

Men så reiste nordlendingen på jobb, og når katten er borte, ja, så danser musene på bordet:-) Jeg trillet den gamle barnevognen bort til naboen, og ved hjelp av uante krefter (kall det gjerne et adrenalinkick, hi, hi) klarte jeg å løfte stubben opp i vognen. Så var det bare til å trille den opp på terrassen og lempe den av.


Og den ligger absolutt ikke og slenger, kjære. Den står så fint ved siden av hyllen. Helt super å sitte på, eller bruke som et lite bord. Eller hva med å lage en koselig benk? Men da trenger jeg en stubbe til. Får vel ile over til naboen og sjekke om jeg finner noe mer:-)


Yes, bring nature closer!


12 kommentarer:

 1. Stilig!! Jeg leter også etter stubber!!! Vil ha hjul på dem!!! Kanskje som nattbord til Gubben......... lekkert ble nå. Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Enig!..tenker nordlendingen ser det også:O)

  SvarSlett
 3. Stubber kan brukes til så mangt ;)

  SvarSlett
 4. Kult!! Jeg har lyst på stubber til natt bord!

  SvarSlett
 5. Så fint å ha en nabo med slike stubber liggende! Ønsker meg et par jeg også! Krakk, blomsterbord, avlastningsbord, pynt, - u name it! Nordlendingen kommer til å bli superfornøyd ;-) (Tror jeg... ;-))

  Fin uke til deg og dine!
  :-)

  SvarSlett
 6. ja det er mye lekkert man kan få ut av naturen! og slike stubber kan man få MYE fint ut av:) kose deg i solen i dag!

  SvarSlett
 7. Det er bare så fint med stubber på verandaen. Tenker Nordlendingen ombestemte seg da han så hva du hadde fått til:)

  Er det sol i Bergen? her er det kadlt.

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 8. Hi hi - tror musene liker godt å danse jeg ;-)

  Ha en fin dag - klem Siv

  SvarSlett
 9. Tror dette gar bra, jeg. Dette med nordlendingen, mener jeg. Er heeelt sikker pa at han SER hvor fint dette ble! Kanskje han tom. tror at det var HANS ide...?

  ;-)))

  SvarSlett
 10. Så bra du tok saken i egne hender, bokstavlig talt. Jeg gjorde det samme, så nå står en stor og fin stubbe på terrassen her. Den skal få hjul under seg og muligens en fin skarp farve på toppen. Tror du man skal fjerne barken ? Tenkte å bruke den som et lite nattbord, da vil jeg ikke ha ubudne gjester i form av larver inn i huset. Kan hende det er best at den står ute.

  SvarSlett
 11. Herlig!
  Det var jo bare en kjempegod ide :)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 12. Hei!

  Jeg er å jakter på slike stubber selv ;)
  Kanskje jeg snart bare må ta med meg en øks i skogen? Nei, de ligger nå å slenger langs alle veikanter ;D
  Kjempefine er de ihvertfall!
  Og kjempefin blogg!
  Følger deg videre!
  Klem Silje

  SvarSlett