søndag 23. mai 2010

Mitt rom

En av favorittbutikkene mine er Mitt rom på Nesttun. Der har de alt hva et mammahjerte kan begjære.


Dette sengeteppet er fra Rice og fins hos Mitt rom, og er bare helt nydelig. Jeg kunne mer enn gjerne tenkt meg det på sengen til veslesnuppa. Har lekt med tanken om å sy et sengeteppe selv, men jeg liker ikke så godt å lage ting hvor man må være pinlig nøyaktig. Det er fryktelig kjedelig. Kunne fort blitt sengeteppets svar på det skjeve tårn i Pisa om jeg hadde begitt meg ut på et slikt prosjekt:-)Hadde ungene sitt rom vært litt større, så skulle jeg invistert i et lite barneklesstativ til å henge finkjoler på. Forresten, kanskje jeg kunne hatt et sånt på soverommet vårt? Trenger jo slett ikke henge barneklær på det:-)
Tenk og ha vært 5 år igjen og hatt en lekekomfyr som dette. Den er liten og søt og lett å plassere på barnerommet. Og så blir den som et fint lite møbel. Det er jo heller ikke dumt. Nordlendingen steilet imidlertid da han så prisen, så nå er jeg på utkikk etter et gammelt furu nattbord med skuff og dør, som jeg kan lage om til en lignende komfyr. 


Her er enda mer kjøkkenutstyr som jeg har lagt min elsk på.


Tenk så gøy å leke butikk og ha sånne go´saker å selge. Det er bare det at ungene ikke er like begeistret. De synes det er minst like stas å leke butikk med all tomemballasjen, og det har vi sannelig nok av. Det enkle er ofte det beste - og billigste.... Så får heller mor drømme videre om alle herlighetene, og vissheten om at en eller annen gang kommer nok noe av dette til å havne på barnerommet likevel:-)

(Alle bilder er lånt fra Mitt rom)

10 kommentarer:

 1. Flotte ting! Og du, jeg har faktisk sydd et lappeteppe....men jeg er nok ikke så pinlig nøyaktig heller og ser mellom fingrene med litt millimeterfeil, men det ble absolutt ikke verst. Så jeg synes bare du skal slenge deg utpå og prøve å ikke være så streng med deg selv. Jeg er 100% sikker på at ditt teppe ville bli nydelig!

  SvarSlett
 2. Teppet ditt ville blitt flottere enn dette, så bare sett igang;) Nattaklem;)

  SvarSlett
 3. Hei hei hei - masse flott fra Mitt Rom!! - åsså så masse flotte ugler!! Herlig!

  Ha en strålende siste Pinsedag!!

  KlemKKann

  SvarSlett
 4. Så flotte ting!!!
  Den butikken har jeg ikke hørt om eller sett før, så tusen takk for tips=) Ser ut til at det er en butikk vi MÅÅÅÅÅ innom;)

  SvarSlett
 5. hei.
  bare fort innom deg for å takke for hyggelig hilsen på dagen min igår,det gleder meg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder. Har heller ikke hørt om den butikken, den må jeg nok innom :)

  SvarSlett
 7. Jeg er sikker på at du klarer å lage en flott komfyr ut av et gammelt nattbord, du er jo så kreativ! Men jeg forstår godt at du blir fascinert av de søte tingene du kan få kjøpt der... ;)

  Ha en god uke! Klem

  SvarSlett
 8. Må si at Mitt rom på Nesttun også er en av mine favorittbutikker! Så utrolig mye fint! Var innom der rett før 17. mai, og da solgte de ut noe klær som det bare var laget prøvekolleksjon av. Endte opp med litt til noen små, pluss litt til meg selv. Bl.a en noe spesiell regnkåpe fra danske Mala i forskjellige blåfarger, samt oransje varseltrekanter! Så dersom det blir regnkåpe-vær på lørdag, så kommer du garantert til å kjenne meg igjen på kåpen ;-) Takk for tipset om sommermarkedet, jeg kommer!
  Ha en strålende fin uke!
  Hilsen fra Charlotte

  SvarSlett
 9. Å, der var det mye fint!!!
  Og herlige farger!!!
  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 10. Lovely blog!
  I will link you on my blog and I'd like to invite you to visite also my blog :D

  Laura from Italy

  SvarSlett