torsdag 3. januar 2013


Nordlendingen har funnet ut at vi trenger ny sofa. En hjørnesofa. Sånn at vi får utnyttet kroken ved vinduet og får ekstra sitteplasser. Hjørnesofa er jo så grådig praktisk må vite. Vi hadde en hjørnesofa for vel ti år siden, men så ble den så grådig upraktisk. For den tok sånn stor plass, og så var det så stress å flytte den hver gang vi skulle støvsuge. Derfor fikk vi 2 + 3 - seter istedet. Siden det var så utrolig mye mer praktisk og fint. Ja, helt til nå.


Nordlendingen fant nemlig den perfekte hjørnesofaen hos en av møbelkjedene. I hvert fall så den skikkelig flott ut på bildene. Men som vi bloggedamer vet, så stemmer ikke nødvendigvis bilder overens med virkeligheten...


Bilder som disse som får en til å tro at alt er så fint og flott, og alt er på stell - bare jug... Og sånn var det egentlig med den sofaen også. Den lignet absolutt ikke på den på bildet i avisen. Så dermed fortsatte jakten på superpraktisk hjørnesofa med en rebell av en fireåring på slep, som syntes det kjekkeste med hele butikkrunden var å ta løpefart og slenge seg i saccosekkene.


Det er vel kanskje ikke så overraskende at vi ikke fant noen ny sofa. Vi ga oss forresten etter et par butikkrunder. Vi var visst ikke alene om å være på utkikk etter hjørnesofa. Jeg blir liksom litt beklemt når familien Hansen, Larsen og Svendsen må prøvesitte i den samme sofaen samtidig. Når fireåring samstundes ligger under platen i glassbordet ved storfamilesofaen og lager grimaser - ja, da er slaget om ny sofa tapt - enn så lenge.


Jeg prøvde meg forresten på litt hinting om tv - benk mens vi liksom var i støtet, men multitasking er ikke noe for mannfolk. Her konsentrerer vi oss om å se på en ting av gangen...
Uansett, tanken om ny sofa var deilig så lenge den varte:-)

4 kommentarer:

 1. Hei! Fine bilder,og koffår ikkje legga ut bilder av andre ting enn det du skriv om...blei bra syns eg :)
  Lykke til med vidare sofa-jakt! :)
  og Godt nytt år,forresten! :)

  SvarSlett
 2. Jeg har vært der, hver gang vi få nye møbler kataloger i posten kommer tankene om en ny sofa. Det blir nye puter denne gangen for meg.

  Ønsker deg et godt nyttår.

  Klem,
  Vicky

  SvarSlett
 3. Hei Barbro
  Godt nyttår!
  Vi har kjøpt ny hjørnesofa fra Bolia.com. Den er romslig, men ikke stor og svulmende, i grå, ren ull. Kjempefornøyd, så langt. Fin å se på, god å sitte i og grei å sove på for en 11 åring på besøk.
  Klem!

  SvarSlett
 4. Dejlige billeder og ja ny sofa, det kunne jeg også godt tænke mig :-) men har lovet min mand vi lige venter og ser tiden an! Vi ved nemlig ikke helt hvad vi vil i fremtiden :o) Rigtig dejlig weekend :)
  Kram Tina

  SvarSlett