mandag 5. desember 2011

På´an igjen...


Enkelte av oss klarer liksom ikke å gi seg mens leken er god, og kan simpelthen ikke motstå fristelsen til enda mer selvpåført stress. Et par dager etter julemarkedet i gjestehytten i hagen fant jeg ut at det hadde nå vært kjekt med et julemarked til. Jeg hadde jo fremdeles litt igjen å selge, og tenk hvor mye man kan lage i løpet av to uker under stress. Kanskje litt seint med marked i midten av desember, men pytt, pytt - jeg regner med at det fremdeles er noen der ute som ikke har fått alle julegavene i havn, eller kanskje har lyst på en julestrømpe eller litt julepynt. Uansett, jeg slår til og kjører julemarked lørdag og søndag førstkommende helg.

Akkurat nå er det julehjerter som er under produksjon. Ingen jul uten hjerter...


På toppen av det hele sitter nordlendingen værfast ute i Nordsjøen hvor det ikke har gått ett eneste helikopter den siste uken. Det vil si, det gikk et i dag, men det måtte returnere igjen på grunn av vanskelige landingsforhold på riggen. Dermed kom han seg ikke hjem i dag heller, og neste planlagte helikopter er på onsdag. Hadde vært kjekt å få han hjem til jul i hvertfall...


13 kommentarer:

 1. Du fikser kjapt et julemarked til vettu;)
  Tror ikke jeg vet om en mer produktiv dame enn deg!
  Nå er du jo alene hjemme om kveldene og, så da har du nor og drive med, hihi;)

  Fine hjerter du lager ♥

  Håper mannen kommer hjem snaaaart!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. julemarked igjen! du altså! er en skikkeklig stå-på dame:)

  i helgen skal jeg jobbe i alvøen, det blir koslig!
  lykke til med produksjonen! og håper mannnen er hjemme snart da:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Du altså :) Jeg var så "smart" (not) og tok masse på bestilling etter julemessen vår. Nå sitter jeg her og må produserer flere dusin med vikleengler. Jeg ER så lei engler ha ha ha. Men men luksus problemer.
  Nyyydelige hjerter. Har faktisk sydd hjerter i dag jeg også. Ja for engler....de får lages litt innimellom det som er gøy.
  Trøsten med mannen er at han kommer hjem med stor lønningspose på overtid :)) Du får ønske deg noe ekstra fint til jul he he.
  Ha det fint og lykke til
  Randi

  SvarSlett
 4. Desse fine hjertene får du solgt,veit du:)

  SvarSlett
 5. Kjempefine hjerter Barbro!
  Får håpe stormen roer seg snart,
  -jeg vet jo hvordan du har det(og bekymringene)...
  Min draaar til jul han,snufs!
  Håper du koser deg med julegavelaging:-D
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 6. Huff, ja, får regne med at dere får ham hjem...

  SvarSlett
 7. Åh, disse var søte! Jeg har liksom ikke fått dreisen på hjertesyinga.... Men det er vel bare å prøve. Og de sydd på "retta" uten å vrenge og greier er jo veldig enkle, antar jeg. Har fått en pose vatt til og med, og har jo julestoffer liggende.... Får bare komme meg hjem fra Gøteborg først! :) Og du er jo klin gæren forresten, som kjører i gang med mer marked! :)

  SvarSlett
 8. Snakk om arbeidlyst! Lykke til med salget!

  SvarSlett
 9. Disse hjertene likte jeg VELDIG godt. Særlig de med stripete busserullstoff. Og jeg HAR sånt stoff. kanskje jeg skal rote meg til å lage noen hjerter??? Det har stått på 'to do' lista i et par år nå....
  Lykke til med marked, flinka.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 10. Flotte julehjerter. Lykke til med enda et julemarked. Må si du er en stå på dame :) Klem Merethe

  SvarSlett
 11. Du er sprø :) Men du klarer det selvsagt. Lykke til med produksjon, og håper du snart får mannen hjem!

  SvarSlett
 12. Heisann jeg måtte bare kommentere her og jeg hehe =) nydelige hjerter! jeg likte så gode (egentlig alle) men mest det på toppen! det var helt meg hehe =) Lykke til med salget da=) klem

  SvarSlett