mandag 19. desember 2011

Enkel pimping

Det er så mye å tenke på til jul. Det er gaver, mat, julekort, pynt - og klær. Ny julekjole til veslesnuppa måtte føres på en allerede lengre enn lengst innkjøpsliste. Etter å ha svidd av altfor mye på julehandelen allerede, så var det ikke spesielt fristende å bruke så veldig mye på ny julekjole. 


Dermed har innkjøp av juleklær stadig blitt forskjøvet og jeg har egentlig håpet på en reddende Askepottfe. Til tross for intens nøtteknekking har ingen dukket opp - inntil i går. Da kom en god venninne med julegaver og stor nissesekk med fravokste jenteklær. Og på bunnen av sekken åpenbarte det seg en herlighet av en julekjole. Akkurat passe size til veslesnuppa.
Nå er veslesnuppa en sterk tilhenger av litt glamour, både til hverdags og fest, så kjolen ble pimpet med sløyfebånd og perler.

Rosettene fikk påsydd store perler, pluss at jeg laget et par ekstra små roser av silkebånd og en sløyfe som jeg sydde på - i tillegg til et dusin perler.

Jeg tror dette kan bli en julekjole som faller i smak hos veslesnuppa. Dessuten så matcher den kjolen til mor, som forøvrig må nøye seg med gammel og velbrukt redesignet kjole i år igjen:-)

18 kommentarer:

 1. Lekkert!

  De blir fine i jula!

  Solklem

  SvarSlett
 2. Så bra med gjennbruk :) Tenker snuppa (og mora) blir fine jeg :)

  Ønsker dere en riktig god jul!! Koselig å titte innom, og oppdatere meg på bloggen din!

  Klem til deg

  SvarSlett
 3. Kosleig kjole til prinsessa :)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Du ER jo den fine kjolefeen du Barbro;)
  Du tryller akkurat som musene i askepott ♥
  Nydelig ble den og lille snuppa blir nok kjempeglad for den;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så nydelig julekjolen ble :-) Sikker på at din redesigna kjole er like fin også :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 6. Den ble utrolig fin!! Du er så flink!!

  SvarSlett
 7. Når en ikke har vært inne "hos deg" på noen dager, blir man jo bare helt fjetret av alt du finner på :) Utrolig stilig kjole, helt ekstremt flotte julegaver og veldig mye stilig innimellom alt :)
  Jeg er litt motsatt av deg når det gjelder julegaver. Har intensjoner om å gjøre de så flotte og fancy, og så blir de bare helt enkle med bånd, som vanlig.... jaja.. neste år.....

  SvarSlett
 8. Så nydelig kjolen ble med det lille ekstra :) Det er nok duket for at en ekte juleprinsesse kan svinge seg rundt juletreet i rå :)

  SvarSlett
 9. Nydelig kjole,å det gjorde seg veldig med de ekstra perlene og sløyfa...Så flink du er å komme på slike små ting som blir så bra:)
  Heldig dattera deres som kan arve klær,det er jo kjempegreit!
  Vi er og heldige å arver litt,synes det er kjempebra,mange av klærne er jo ikke slitt i det hele tatt,så gjenbruk er tingen;)
  Ha en videre fin førjulstid!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 10. Super-fin!!! Hvis det er noen som får det til så er det du Barbro! Redesign er finere enn nytt!

  Ønsker deg og dine er Riktig God Jul - klem fra Lillian :)

  SvarSlett
 11. Det ble en nydelig kjole :) :)

  SvarSlett
 12. Titter innom favoritt bloggen min for å ønske deg en riktig god jul og et strålende nytt og kreativt år :O) Denne kjolen var jo en drøm.. Selv om jeg ikke har kommentert på en stund så har jeg selvfølgelig fulgt med på alt du har lagt ut.. Det har gitt meg masse glede i en tung og litt slitsom periode..1000 1000 takk :O)) Klem klem..

  SvarSlett
 13. Hei.
  Kjolen ble jo bare lekker.
  Kjekt å få overta fra vokste klær, og spesielt når en kan pynte de litt opp.
  Ha en fin romjulstid :-)
  Klem Kari

  SvarSlett