søndag 18. september 2011


Loppemarkedsesongen er i full gang, uten at jeg har klart å karre meg til et eneste et. Det er alltid noen andre planer som forskurrer det hele. Sånn som i dag for eksempel. Da er det Fanamilen, som mor har sørget for å melde på hele familien, siden dette liksom har blitt en tradisjon for familien, og siden vi elsker denne type massemønstringer. At det er litt regn i luften, og at vi har en treåring i trassalderen, legger selvfølgelig ikke noen demper på stemningen. For vi gleder oss selvfølgelig veldig til å utvide kleskolleksjonen med nok en Fanamiltrøye, og er utrolig spente på hvilken farge de kommer i dette året. Fjorårets beige var en nedtur, siden beige står så dårlig til mine farger, så i år krysser vi fingrene for lilla:-)

Mor har forøvrig investert i snerten teknisk treningsbukse med rumpeløfter, noe som egentlig er helt unødvendig, ettersom vi kommer til å utgjøre siste delen av feltet, og ingen kommer til å være bak og nyte synet av juksesprettrumpe likevel.

Mens jeg fremdeles sitter her og er litt snurt for alle loppisene jeg går glipp av denne helgen, så trøster jeg meg med gode Fretexfunn. Gedigen glasslysestake er funnet på Fretex denne uken, mens grønt Figgjofat og speil i bakgrunnen er funnet tidligere. Og det er jo et lite plaster på såret, tross alt.

Da er det ut på tur, aldri sur...
Og det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær...

13 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke fått med meg noen loppemarked, har fult opp hele tiden! Fine funn du har gjort da, jeg gjorde et fint funn på Zoe gjennbruk... legger dem ut på bloggen min senere :)
  Ha en fin tur, klem.

  SvarSlett
 2. Koz dere i den friske luften:DDD Jeg fikk aldri kjøpt noe på det loppemarkedet jeg møtte opp på i går morges. Mye folk, spisse albuer og klaustrofobiske følelser hindret meg i å fortsette i køen og inn i noen trange små kjellerrom med MASSE folk. uhuuu, så jeg trøstet meg med at jeg kunne jo finne et møbel, som jeg kunne få plass til i bilen. Med gubbens godvilje!!!! To minutter før åpning fikk jeg beskjed om at jeg måtte stelle meg i kø, gå inn i trengselens mareritt, og opp igjennom kirken og ut til møblene, for å finne det jeg skulle ha. 200 før meg i køen, og klaus, ha-ha. det klødde i min langfinger, men jeg snudde og gikk til bilen, hvor Gubben satt. Og så kjørte vi til caravanutstillingen på Lillestrøm................. og bestilte et helårstelt, som kommer før påske!!!!! Men jeg tenkte å stikke å se om det er noen lopper igjen på et loppemarked borti gata her. Det plask-regner, så det blir ikke mye frisk luft på meg, nei:DDDD Ha en flott familie-dag!!! klemz grethe

  SvarSlett
 3. Sorry, Barbro, det ble ikke lilla t-skjorte i år heller, derimot marineblå og svart. Passe mandig. Står i stil med alle de andre maskuline trenings-t-skjortene mine som jeg får på jobben. In the Navy, tatatatatata, in the Navy....
  Men dette regnet sa de ingenting om på værmeldingen i går. Hrmphf.

  SvarSlett
 4. hei.
  masse lykke til, spennende å se hva du finner.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Så fantastisk deilig å høre at din treåring også er i trassalderen!!! :D
  Nydelig glasslysestake.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Har ikke kommet meg på loppis jeg heller i år ;)

  SvarSlett
 7. Hihi! Nei, bukse med rumpeløfter treng ikkje du!
  God tur!
  Litt lenger nord for Bergen skin sola i dag ;)

  SvarSlett
 8. Jeg er også i kategorien - ikke loppis i år....
  Har vært uten stemme ei uke nå, så å gå på mimeloppis kunne jo ha vært et alternativ :)
  God tur!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 9. God tur og lykke til med fargen! Her er det innrykk av svigerfamilie, jobb med å innstallere gjesteforsker i en leilighet (nei, det er egentlig ikke min jobb). Men sola skinner og jeg har en plan om å gå en tur også!

  SvarSlett
 10. Fin fin glasstake:) Null loppis på meg heller men jeg var heldig å få plukke ut noe som naboen skulle levere til loppemarked:)...fin stor glassgrønn vase pryder bordet her nå:)

  SvarSlett
 11. Så herlig med tur på familien da!! Flott og gjøre noe sammen!!
  Utrolig flott lysestake....å tenk fra fretex. Herlig! Ja loppis ja...det skulle jeg å ha vært på;o)

  Håper turen gikk fint!

  Klem Tine

  SvarSlett
 12. Håper Fanamilen gikk bra :) Lysestaken fra Fretex var jo virkelig et kupp! Hadde det ikke vært for at det skal regne omtrent en halvmeter i dag, hadde jeg kanskje vurdert en tur på nærmeste Fretex jeg også!

  SvarSlett
 13. autumn in every angle of the house;) so beautifully, I am greeting M.

  SvarSlett