torsdag 19. august 2010

Takking, bukking - og navning

Først så må jeg bare få takke for overveldende respons på gårsdagens innlegg! Dere har vært til stor hjelp for en som lider av sterkt fremskredet beslutningsvegring. Selv om smaken er som baken, så kan jeg vel likevel konkludere med at engler, høner/haner og nakenbilder er det som kommer best ut:-) Nå gleder jeg meg veldig til å få de kjørt gjennom trykkpressen, samtidig som jeg takker og bukker igjen for god hjelp og hyggelige kommentarer!

Og siden jeg liksom ikke helt klarte å finne en elegant og glidende overgang til dagens innlegg, så går vi rett på:

Helt siden jeg fikk min første lue med navnet mitt på som 9-åring, så har jeg hatt en voldsom fascinasjon for ting og tang med navn på. Ok, begeistringen har kanskje bleknet litt med årene, men den holder da ennå stand. Så jeg syntes det var stor stas da ungene fikk henholdsvis babyteppe og service med navnet sitt på i dåpsgave. For ikke å snakke om da de fikk håndklær og toalettvesker med navn til jul. Stor stas for mor.


Det er kanskje derfor jeg ønsker meg så veldig en symaskin som kan sy flotte monogrammer, sånn at jeg kan gå fullstendig berserk og navne alt mulig, med de lekreste bokstaver. Ja, bare tenk å merke alle klærne til ungene med vakkert sydd løkkeskrift istedet for trøtte navnelapper fra Askeladden. Og nordlendingen kunne fått sirlig maskinbrodert monogram på Nordsjø kjeledressen sin. Det hadde vært noe å spankulere rundt på plattformen og imponert gutta med:-)


Ikke rart jeg lot meg rive med da jeg fant ut at jeg kunne bestille navnetrykk til ungene (etter tips fra foreldremanualen) fra Vibeke Høie.


Disse søte, små trykkene dumpet ned i postkassen igår. Hvert trykk er unikt, og selv om de ligner så er det ingen som er make. Hadde tenkt de skulle henge på barnerommet, men slett ikke umulig at de får plass på stueveggen. Egentlig burde jeg vel bestilt et til meg selv og - et skikkelig stort ett:-)

14 kommentarer:

 1. Bestill et stort et til deg selv, du!

  Det er til tider "farlig" å lese andres blogger når de har funnet slike fine ting på nettet. Vil ha, vil ha, roper den lille, matrielle stemmen i meg. Også hadde jeg egentlig bestemt meg for en hvit shoppemåned, haha...

  SvarSlett
 2. Det var søte trykk, ja! Du får ønske deg et sånt til jul.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Du får ønske deg en sånn maskin til jul.
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Og før jeg hadde rukket å sukke ble det lagt inn en bestilling på et slikt trykk til Noah ;)
  Gjør som Ellen sier, legg inn ett ønske til Julenissen!!

  SvarSlett
 5. Superflotte navnetrykk! Klart du må ha et selv også. :-). Ser for meg nordlendingen med et sirlig monogram a la de kongelige på sin kjeledress, vakkert.

  SvarSlett
 6. De var kjempemorsomme! Takk for godt tips :)

  SvarSlett
 7. Du har så fin blogg,-jeg blir alltid like glad av å være på besøk her.-klem

  SvarSlett
 8. Heisann,
  Eg fekk ikkje sjanse te å kikka innom deg i går, så eg må sei nå at set var jo maaaange superfine bilder!!!
  Blei nå spesielt sjarmert av dei elefantane eg da må eg innrømma (begge). Kan godt forstå at du har problemer med å velga :o)

  Og for nåken nydelige trykk du har fått i posten! Forstår du e fornøyd ja! Og kjekt at du tok oppfordringen min og fant veien te den harlige bloggen ;o)

  SvarSlett
 9. Takk for kommentar. Stemme det,er nok nordlending jeg. Bor i narvik,å det er 7 timers kjøring herfra. Så er nok ikke bare Te lys som skal være med hjem nei. Her blir det ny sofa,tvbenk,seng osv. Så derfor tar vi den kjøretur.
  Skulle absolutt ønsket vi hadde ikea nærmere,men men.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 10. Hei du!
  Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Jeg sender mange varme tanker til snilleste Namaste, den beste pr-agent man kan ha!

  Jeg ser med en gang at jeg trives her hos deg - synes du skriver bra og vittig, det liker jeg! Jeg legger meg glatt til som følger, og hvis jeg kan få mene noe om de nydelige trykkene, så var nr 17, rosa fugl, en klar favoritt hos meg. Men kjempefine var de alle sammen, det må jeg nå bare få sagt!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. De er skikkelig søte :) så jeg skjønner godt at du gjerne skulle hatt ett selv, med ditt navn på - sett igang og bestill :) Nå for tiden går det veldig fort hos meg, så jeg har ikke fått med meg enda hva som skjedde i gårsdagens innlegg - men det skal jeg nok bli oppdatert på etterhvert! GOdt du har fått hjelp, da :) Håper du har vakre dager, klem på deg!

  SvarSlett
 12. Hei hei Barbro,
  Ja nå er jeg tilbake i bloggelandia etter et laaang avrekk. Takk for supert tips i innlegget - og lykke til med kortproduksjon. Synes de to siste + kattene og englebarna var helt nydelige - men det er jo egentlig alle...
  Jeg sjekket rundt trykkekostnader og endte opp med CopyCat år det gjalt kort. Om du da ikke går for personlig trykking på finere ark. Gleder meg til å se resultatet ditt!
  Håper du har hatt en flott sommer!
  Klem Solveig :)

  SvarSlett
 13. Hei!
  saa koselig at du ble fornoeyd med bildene dine! Og ikke minst at du skiver saa fint om dem! Kjempe fin blogg du har ! kommer tilbake hit! god fredag til dere Alle...
  Smil fra vibekehoie.no

  SvarSlett