torsdag 6. juni 2013

Sommertøy av gamle tekstilerÅ redesigne sommertøy er gøy! Mange av plaggene jeg har sydd om har blitt favoritter som jeg har hatt i flere år. 

Sommerkjolen over her er sydd av et putetrekk. Den ble sydd i fjor sommer, men passer like fint til veslesnuppa i år og. Det fine med barnekjoler er jo at de ofte kan brukes mer enn en sesong.


Denne søte barnekjolen er laget av svigermors brudekjole, og den er vel muligens sydd av henne også. Nå har den dessverre blitt for liten til veslesnuppa, men jeg tenkte jeg kunne sy den om til et skjørt, så kan den brukes enda en stund til. Stoffet er jo så utrolig nydelig.

Etter å ha kikket gjennom sommertøysbeholdningen, så er det bare til å konkludere med at det går mye i blått. Alle kjoler, shortser og skjørt som jeg har sydd er stort sett i en eller annen blåfarge:-)


Kjolen i midten er i bruk for 3. sommeren på rad nå, og den er så deilig å hive på seg på varme sommerdager. Myk og behagelig. Sydd av en avklippet topp og et skjørt. Skjørtet er sydd rett på toppen uten noen form for justeringeringer. Kjole laget på 15 minutter:-)


Nå har jeg funnet fram noen fravokste dongeribukser som jeg skal sy om til shorts til minstemann. Og kanskje blir det noe til meg selv og:-)

7 kommentarer:

 1. Du er dyktig! Jeg har flere plagg med lignende planer liggende på vent, foreløpig ligger de godt. :-)

  SvarSlett
 2. Du er et unikum med symaskinen altså :)

  SvarSlett
 3. Så nydelige kjoler,du er så flink:)
  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Så herlige kjoler ♥
  Den av putetrekket var jo bare nydeig:)
  Flink du er Barbro!!

  SvarSlett
 5. Alt du får gjort! Mistenker deg eigentleg for å vere ei maskin ;) Nydelege kjolar og stoff.

  SvarSlett
 6. Du er så utrolig flink! Nå ble jeg også inspirert til å prøve meg :-)

  Gina

  SvarSlett
 7. Lenge siden jeg har vært innom her hos deg!
  Håper alt står bra til.
  Du er så dyktig & lager så mye fint.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett