torsdag 16. august 2012Det har vært noen utrolig deilige sensommerdager den siste uken. Så deilige at den ene solsengen er ligget i stykker. Dermed har det vært en intens kamp om den siste gjenværende solsengen. I kampens hete i går satte nordlendingen kursen mot Living, og kjøpte den siste solsengen de hadde igjen. Så nå har roen og freden atter senket seg, og vi er klar for en ny kamp; kampen om hvem som er brunest. Sånn sett var det vel like greit at det begynte å regne i kveld...


Mens nordlendingen har benyttet go´værsdagene til å male huset (foruten å ligge på solsengen...) og utfordre høydeskrekken sin i toppen av stillaset, så har jeg sittet ute i sommerværet og produsert vimpler. Stofflykken og syiveren har vært stor etter at jeg fant mange flotte stoffer til hele 70 % avslag hos Panduro.


Så da fikk stolputen på den grønne stolen som har stått ute og falmet i sommer, nytt trekk også. Jeg har jo en sånn merkelig dille på å trekke om spisestuestoler, og enkelte av stolene har snart vært malt og trukket om i alle regnbuens farger. Å slå seg løs med stiftepistol og fine stoffer er rene terapien:-)

Lilla stol som snart skal bli blå...
Men uten mat og drikke duger helten ikke... Det har vært mange hyggelige utendørsmåltider på terrassen de siste dagene med høy grillfaktor, uten at vi har blitt lei av den grunn. Jeg tror nok at vi fint klarer noen runder til med grillmat før høsten setter inn. Et par runder til på solsengen skal vi nok forresten også klare:-)

4 kommentarer:

 1. Knallfine stolar! Her har vi også hatt nokre kjempefine seinsommardagar. Så deilig at me fekk litt skikkeleg sommar! Har håp om nok ein fin dag i morgo!
  Klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har hatt en god ferie så langt! Og det var da ennå godt at det ble en solseng til istedet for den ødelagte! Man må bevare husfreden! Som vanlig fine bilder med herlige farger! Sommerstemning!

  God helg Barbro!

  Kristin

  SvarSlett
 3. Herlige bilder hos deg!
  Legger meg til som følger her jeg :)

  Ønsker deg en fin fredag i morgen!

  SvarSlett
 4. Stolene dine er så flotte og fargerike!! Det er i grunn resten av det du har rundt deg også: )
  Papirbåtene i innlegget under var kjempesøte!
  Fin dag til deg og dine: ) KLEM!

  SvarSlett