torsdag 1. desember 2011

Englekor og verdens fineste kalenderEngler hører julen til, og her er et helt lite englekor under produksjon. Hvite og uskyldsrene engler - uten skitt på vingene - og som synger like klokkeklart som Sissel Kyrkjebø.
To små brikker, funnet i kjelleren, ble til to forhåndsbestilte kremmerhus. Takk til min mor for perledonasjon! Selv om min mor ikke sa noe, så tror jeg at jeg har rappet med meg noen perler av det finere slaget. Sånn går det når man fritt får forsyne seg selv og ikke ser forskjell på plastic fantastic og juveler... Litt sånn som når jeg er ute i hagen og skal luke og ikke ser forskjell på ugress og prydplanter.


Har en mistanke om at noen av de glassperlene ikke er av det billigste slaget.

Og helt til slutt så er det jo faktisk kalenderåpnedag i dag, og jeg nytter anledningen til å vise fram den nydelige kalenderen til Maluba.


Fantastisk, eller?? Og på dette bildet er den ikke ferdig heller. Gleder meg til å se kalenderen helt ferdig. Kanskje den dukker opp på bloggen til Maluba seinere i dag? Hvis ikke innbruddstyven på toppen har forsynt seg grovt av go´sakene...

Bilder er lånt fra Maluba, fullstendig uten tillatelse, men jeg regner med jeg blir tilgitt:-) jeg bare måtte vise fram denne fantastiske kalenderen.

9 kommentarer:

 1. Så lekre og fnugglette engler, kremmerhus og hjerte du har tryllet fram. Blir ekstra flott med fine perler :)

  SvarSlett
 2. Hei Barbro!
  Hva skulle vi gjort uten snille og gavmilde mødre?! Dine engler og kurver er heeeelt nydelige, og jeg blir bare mo i knærne når jeg ser dem! Æ ønske mæ...!

  Og ønsker du deg noe, er det bare å delta på julekalenderen min, som jeg tror du alt har gjort (?). Det mor ikke får hjemme, får hun (kanskje) hos meg!

  God kveld og klem fra
  Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. For noen fantastiske engler. Bloggen din er en av de jeg MÅ innom når jeg først får litt egentid på nett, og jeg blir alltid blown away som det heter på godt norsk.

  SvarSlett
 4. Så fine englene og kremmerhusene var ♥
  Du lager virkelig ting med Barbro-touch altså, du har din egen greie, og ALT blir så fint;)
  Herlig med ekte, syre perler på og, hihi ♥

  Skjønn kalender du viser ja, hehe, noen er veldig kreative altså;)) Men verdens fineste kalender er det ikke, den har jeg;)) Vår lille frøken har laget to kalendere til oss, hun har holdt på med hemmeligheter på rommet lenge, og hun syns det er så stas;) Og det syns jeg og, herlige;))

  Ha en finfin 1 desember!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. De englene var utrolig søte. Og om du får lov å forsyne deg fritt av perler, så er det klart de går for grom-juvelene. :-) Men den med blomster og ugress kjenner jeg meg igjen i.

  SvarSlett
 6. Julepynten din er helt nydelig, og det kan jeg gjenta til det kjedsommelige :-) Jeg hadde en raptus for noen år siden og kasta MASSE gamle blondeduker og brikker :-( Kjempelurt - not...

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Flott julepynt!
  Ønsker deg fine adventsdager!
  Klem : )

  SvarSlett
 8. Så koselig julepynt.

  Psssttt...
  Julenissen er innom bloggen min og en flott premie skal deles ut.

  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 9. For noen skjønne og romantiske engler og kremmerhus.
  Du er utrolig flink. Alt du lager er så gjennomført
  og vakkert gjort. Kalenderen ble populær og små tyver har vært der i løpet av nattens mulm og mørke. Rompa til grisen er sporløst forsvunnet.

  Ha en fin dag.
  Klem og et stort :o)

  SvarSlett