fredag 2. desember 2011

Jul i vårt hus


Det blir litt mer jul i huset for hver dag som går. Og etter et lite snøfall i dag, som dekket bakken med et tynt lag med snø, så er det nesten som man kjenner julestemningen komme sigende. Ungene var i fyr og flamme over å se snø igjen, og insisterer nok på å hente fram akebrett når de kommer hjem - til tross for at gresstustene fremdeles er synlige:-)


Det er kjekt å pynte til jul, ihvertfall når man omsider har funnet ut hvordan man vil ha det. Jeg har prøvd en uke nå med lilla og rødt, en kombinasjon av advent og jul liksom. Det ble jeg aldri helt fortrolig med, så nå har jeg landet på rødt, grønt og litt rosa.


For meg må det være en aldri så liten dose med rødt for at det skal bli jul.


Og med noen grankvister med hjemmelaget julepynt, kongler, juleblomster, lys og røkelse, så er det vanskelig å ikke få bittelitt julestemning.


Det tar litt tid før jeg blir fornøyd og får det sånn som jeg vil ha de, og ting og tang bytter stadig plass:-)


I tillegg er saueskinnet og juleputerer hentet ned fra loftet, sammen med strikkekurven, så dette skal nok bli en fin fredagskveld:-)

Her er det bare å slenge seg nedpå:-)

Ha en riktig god helg!

Trenger du forresten litt ekstra juleinspirasjon, kan du gå inn på NIB og se hvordan bloggedamer rundt omkring pynter til jul.

8 kommentarer:

 1. Enig med deg, det må være litt rødt i jula. Men jeg er nok ikke like god som deg med pyntinga. men det kommer seg. Lærer jo litt, av deg f.eks.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 2. Så herlig stemning Barbro;)
  Flotte bilder ♥

  Ha en fin fredag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig!
  Skjønner godt julestemningen kommer sigende hos deg.

  God helg til deg også,

  hilsen Siri - Miss Iris

  SvarSlett
 4. Nå kom jeg i skikkelig førjulsstemning! Så koselig det var hos deg, må jammen ta frem litt pynt selv imorgen. Det er jo tross alt i førjulstida man setter mest pris på julestemningen.

  Fin helg!

  SvarSlett
 5. Så koselig du gjør det. Er veldig lekkert. Her har det også kommet bitte litt snø...men ikke nok til å ake på...men det skal ikke mye til før ungene får til å ake. :) God helg ..klem Merethe

  SvarSlett
 6. Det ble skikkelig fint, Barbro :) Stilrent og pent! Ha ei trivelig helg!

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Titter innom bidragene til NIBs juleutfordring og sanker inspirasjon og juleglede!
  Kjempefint bidrag og vakre bilder!
  God helg :) Klem

  SvarSlett