søndag 22. mai 2011

Fest og moro


Terrasseparty i mai er skikkelig gambling - selv med partytelt. Og jeg kan love at vi har sjekket værmeldingen på Yr minst en gang i timen den siste uken. Prognosene var temmelig dårlige.

- For det første var det meldt masse regn
- For det andre var det meldt vind
- Og for det tredje var det meldt dommedag

Snakk om å ha oddsene mot seg! Heldigvis ble både det kraftige regnet og dommedag avlyst, og det var til og med gløtt av sol om ettermiddagen, så ved hjelp av den og varmeovner, så ble partyteltet godt og varmt og det ble en fantastisk kveld.På forhånd hadde alle gjestene fått invitasjoner hvor de hadde fått utlevert hver sin oppgave som de skulle utføre i forbindelse med festen (takk for tipset, Åse!).


Noen fikk i oppgave å bake kake, noen skulle fortelle en vits eller god historie, noen skulle ha et musikalsk innslag, noen skulle bidra med underholdning, mens andre hadde mer praktiske oppgaver som å skifte telys, skjenke sidemannen, sørge for at det var vann i karaflene og vin på bordet, og hjelpe til å rydde. Jeg må jo si at alle gjestene tok oppgavene sine svært alvorlig, og det var knapt et tomt glass å se hele kvelden... 

Det ble en flott kveld for vertinnen sin del med høy stemning og høy underholdningsfaktor, toppet av musikalske innslag og nordlendingen med makker som blant annet viste gamle breakdancekunster fra 80 - tallet. Nordlendingen har pådratt seg en lei idrettsskade etter gårkveldens akrobatiske krumspring (*stå på hender og drikke shot med sugerør....*), men er ellers i fin form:-)


nordlendingen viser gode gamle kunster...


Det har vært mye arbeid i forkant med å rydde, pynte, male, shine og lage mat, men det har virkelig vært verdt alt strevet. Tusen takk til gode venner for en super fest!20 kommentarer:

 1. Helt nydelig pynter :O))) Så bra at det ikke ble regn og masse vind... Det med oppgavene hørtes veldig smart ut :O) Og kunstene til mannen din er det ikke mange som klarer !!!

  SvarSlett
 2. Haha, herlig bilde av mannen.
  Flott at festen din ble fin.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Så bra at kvelden var vellykket!
  Og kjempegøy med oppgaver :) Takk for tips, det må prøves ved neste anledning :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Høres ut som en kul fest, lenge sida jeg har sett sånn breakdance. God bedring til den idrettsskadde.

  SvarSlett
 5. Du er jammen flink. Noe så lekkert, og så morsomt med oppgaver som gjestene skulle gjennomføre. Dette var helt i min smak: )

  SvarSlett
 6. Så kjekt å hørra at det blei vellykka!!
  Og supert å gi gjestene oppgaver! Då blei det vel litt mindre på deg og tenke eg. Ikkje det; eg trur du hadde mærr enn nok å gjørr sjøl :o)

  God bedring te stakkars Nordlendingen. Han ser ut te å ha gjort ein god jobb og uslettelig inntrykk da ;o)

  SvarSlett
 7. Så gøy dere har hatt det, nydelig dekket bord også. Flinke deg;)

  SvarSlett
 8. Kjekt at det ble vellykket og du hadde sikkert nok mat også...det er jo slikt vi alltid bekymrer oss for....flotte bilder
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 9. Hehe, ser ut som dere har hatt det kjempemorro!! Må si jeg er imponert av nordlendingens breakdance/shotdrikking!!!! Bildene er jo kjempeflott, elsker de blomstene dere hadde på bordene!

  Ha en flott søndag :D

  Klem fra Maria Isabel ")

  SvarSlett
 10. Vel blåst - det så veldig morsomt ut!
  Synd nordlendingen ble skadet, men som nordlendinger flest står han det vel av...
  Ønsker deg en avslappende søndagskveld :)

  SvarSlett
 11. Herlig Barbro, dette må jo ha vært en meget suksessfull fest;))
  Kjempelurt med de oppgavene til hver enkel gjest;)) Og jeg må si jeg er mektig imponert over nordlendingen som fortsatt kan breake triksene fra -80 tallet, hihi!

  Tipper dere slapper av og er litt "slått piffen ut av" nå... etter en slik fest!

  Ha en fin søndagskveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 12. Så flott at alt ble vellykket !! Nydelig pyntet. Var faktisk i bryllup i et slikt partytelt i går. Det var veldig kjekt, men kaldt. Her på Vestlandet er det 11 grader, og det blåser hele tiden. Men det gikk greit med varme klær :)
  Klem Merete

  SvarSlett
 13. Så utrolig gøy fest dette må ha vært, og så herlig måte å invitere på - takk for tipset!!!

  Ha en fin søndagskveld videre og en flott kommende uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 14. Så herlig! Det så ut som en skikkelig fest etter mine premisser. Flotte dekorasjoner, hyggelig vertskap og en og annen småskade. Tommel opp! :)

  SvarSlett
 15. Ser ut som en artig fest - hils nordlendingen god bedring! ;-)
  Du hadde jo pyntet så lekkert i teltet, og den gjestehytten ble jo nydelig! Med slike omgivelser er det vel umulig å ikke trives... ?!

  :-)

  SvarSlett
 16. Så hyggelig at det ble en vellykket fest! :o) Lekkert og innbydende bord, tenker dere koste dere.
  God kveld!
  Hilsen Ingebjørg

  SvarSlett
 17. Ha ha, herlig! Stilte du i skjellettdrakt? Vel blåst!

  SvarSlett
 18. Både ser og høres ut som om dere har hatt en flott fest!!! Nydelig pyntede bord!!

  Ha en fin uke!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 19. helt nydelig pyntet og det var virkelig synd at vi ikke hadde anledning til å komme. Godt å høre festen ble vellykket og jeg flirer godt av nordlendingen. Måtte bare vise Frank bildet hahaha. god klem

  SvarSlett
 20. Så bra at været var på din side.

  Var eit veldig flott pynta bord.

  SvarSlett