torsdag 8. desember 2011


Svigermor i nord hadde sikkert hatt nok saker til å fylle opp et helt julemarked alene, for stadig vekk dukker det opp hjemmestrikkete herligheter fra den kanten. Kjempesøte barneluer med hekleblomster kom i posten i forrige uke. Jeg blir liksom så imponert når folk strikker luer etter luer, og votter på votter. Jeg klarer jo knapt å hale i land et genserprojsekt fordi jeg da må strikke to like ermer. Så ofte blir det med strikkearbeidene mine som med syskrinet til mor; det blir kanskje ikke helt så ambisiøst som man hadde tenkt, og en genser ender fort opp som vest - eller en gryteklut. Ja, ja, at det og er nyttige saker kan ingen komme fra:-)

Jeg liker best å lage litt av hvert, sånn at jeg ikke blir så fort lei. Så dette blir i høyeste grad et litt-av-hvert og finnes-ikke-maken-julemarked.
Mens julemarkedet for to uker siden minnet mest om et sommermarked sånn værmessig sett, så har snøen dalt ned de siste dagene og virkelig gitt næring til julestemningen. 

Nordlendingen har forresten omsider kommet seg på land, og er ute og henger opp julelys. Med snø, julelys og lys i lyktene, så satser jeg på at folk blir helt overmannet av julestemning i helgen.


Lyktene er kanskje en smule rusten, men de matcher nå i hvertfall helt perfekt konglene:-)4 kommentarer:

 1. Julestemning øker sikkert salget, lykke til :)

  SvarSlett
 2. He he, ja rust og kongler er flotters. :-) Jeg er også sann at jeg helst lager kun én av hver ting..

  SvarSlett
 3. Herlige luer, og så fin julestemning i bildene dine :)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem Helene

  SvarSlett
 4. Herremin, jeg blir helt matt av produksjonen din! Du lager fantastisk mye fint :) Nydelige hjerter under her, skulle gjerne vært litt nærmere - da hadde jeg definitivt kommet på julemarked!
  Du får prøve deg på leverposteien, det anbefales definitivt!!
  Nattaklem fra Barbro

  SvarSlett