onsdag 14. desember 2011

Juledilldall

Jeg hadde jo blitt enig med meg selv om ikke å dille sånn med innpakningen av julegaver i år. Litt fint papir, bånd og søte merkelapper fikk liksom holde. Det tar jo bare tre sekunder å åpne en julegave, og så blir innpakningen krøllet og kastet i den julerød søppelsekken fra BIR. Ergo er det bare tull å legge så mye arbeid ned i gavepakkingen. Det sa ihvertfall den indre stemmen min. Den fornuftige stemmen. Og jammen gikk det bra lenge, og mor pakket effektivt uten for mye dilldall.


Men så gikk det skeis. Det er alltid vanskelig å finne ut hvor det egentlig gikk galt, men plutselig var det som om det landet en liten god fe på skulderen og hvisket meg i øret: Tenk så koooselig det er med julegaver som er flott pakket inn. Det er jo så personlig, og tenk på all omtanken som ligger bak. En gave i seg selv.


Den fornuftige stemmen forsvant som dugg for solen, og plutselig var jeg på julegave-innpaknings-dillekjøret igjen, og det fløt med bånd og pynt rundt meg.

Jeg tror jeg bare lar bildene tale for seg selv...


Akk, ja, sånn kan det gå...

Ha en fin dag!

13 kommentarer:

 1. Så søte pakker! jeg ser at dine pakker vil bli bemerket under treet i år=)

  Ha en fin dag!

  Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 2. Fy søren, så fint det ble!!

  Jeg er nok stikk mottsatt fra deg. Jeg tenker at i år skal jeg virkelig sette av tid til å pakke inn gaver fint, og koooose meg underveis. Men så tilslutt sitter jeg nærmest lamslått på lillejuleaften uten å ha pakket inn en fjerdedel av gavene. Da er det bare å peise på og få klint noen papirfliker på dem og skuffe dem ut av huset fortest mulig...

  Åh, om jeg bare kunne avlevert (eller mottatt) noe så vakkert som det du viser her... *sukk* For en flink flinking du er. Fortsett å hør på feens stemme. Den har som oftest rett :)

  SvarSlett
 3. Til ditt forsvar setter jeg veldig pris på fin innpakning, og diller litt selv også...:)

  er jo gøy og se på pakkene før jul og da:)

  og når man gir pakkene til noen, gir man den kanskje ikke akkurat før julaften, så da kan mottakeren bli glad for innpakningen, enn så lenge:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg fikk en pakke fra deg jeg;) har nok aldri sett så fint innpakkede gaver jeg nei:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Dette må jo være de fineste julegavene ever! Nesten for fine til å pakke opp.
  Ønsker deg fine førjulsdager videre,
  Klem T

  SvarSlett
 6. Nyydelig innpakket, håper virkelig mottagerne vet å sette pris på det....
  Ha en fin adventstid videre! :-)

  SvarSlett
 7. Send meg en gave!...;) Imponerende flotte pakker! Jeg har ikke begynt med julegaver ennå...

  SvarSlett
 8. Nydelige gaver, vet ikke om jeg hadde klart å åpne de, da hadde jo den fine pakken blitt "ødelagt"!

  SvarSlett
 9. Tror det må være de vakreste julegavene jeg noen gang har sett! Hadde jeg vært så heldig å motta en slik en, ville jeg vært svært forsiktig under oppakkingen for så å ta vare på det (om jeg i det hele tatt hadde våget meg på åpne) ;-)

  SvarSlett
 10. Ingenting er bedre enn fine julegaver!! Jeg har ikke like høyt nivå som deg, ser jeg, men elsker å bruke tid på innpakningen...

  Og så er jeg så sær at jeg gjerne skulle hatt matchende gaver under treet - alle i samme stil liksom. Jeg forstår jo at det ikke går, da vi tross alt får gaver fra fjern og nær - men...

  SvarSlett
 11. Kjempe flotte julegaver. Kunne godt å tenkt meg å pakket inn slike gaver jeg også, men vet liksom ikke hvor man tar allt tilbehøret fra?
  Flink du er :)

  SvarSlett
 12. Kjempeflott, ingen tvil om det!

  Men kan det tenkes du har bittelitt for mye tid til rådighet? Eller er det bare meg som stresser og kaver avgårde, og fortsatt pakker inn gaver sent på kvelden (som skal sendes) når øynene nesten går igjen av seg selv!

  Heldige er de som mottar dine gaver, de blir garantert lagt merke til. Mine er av typen gråpapir og hamp, men gjerne med en hjemmelaget til- og fra lapp.

  SvarSlett