tirsdag 16. mars 2010

Glass og tekstil

Når jeg ser alle de vakre tingene i glass som Randi lager, så får jeg innmari lyst til å investere i en glassbrenningsovn. Det ser så spennende ut å jobbe med glass, og så blir det så utrolig flott. Bare se på dette nydelige fuglebildet som Randi har laget.For ikke å snakke om de stilige smykkene. Synes det er så kult med teksten som henger på.


Og ringene er jo bare råstilige de og.Alt blir liksom så eksklusivt når det blir laget i glass. Aner meg at dette er en hobby som koster litt. Og ser ikke akkurat for meg at nordlendingen tar bølgen hvis jeg anskaffer meg en glassbrenningsovn - i tillegg til symaskiner og et tosifret antall kasser med stoff...Så foreløpig får jeg bli ved min lest og fortsette å sy engler. Her en engel laget som et symerke som skal brukes på ermet til en kjole.I tillegg skal denne teksten sys på samme kjolen. Er veldig spent på hvordan teksten kommer til å ta seg ut på kjolen. Teksten er sydd ved hjelp av stoppe/quiltefoten på symaskinen.Ellers går det an å skrive teksten ved hjelp av tusjer som er beregnet for stoff, slik som svigerinne Torhild gjorde på sin kjole. Blir knallstilig det og.

Ønsker alle sammen som kikker innomen riktig fin dag!

12 kommentarer:

 1. Randi er flink, ja, men det er sannelig du og! Den kjolen ser knalltøff ut!
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Jeg kunne tenkt meg en Dronningkjole når jeg holder Dronningskolen min, og tror du ville laget den perfekte Dronningen. ;-)

  Og har du lyst til å lage i glass, så synes jeg du skal begyne på veien mot å gjøre det. ;-) Du vil bli en meget god glasssmykkelager, det tror jeg.

  Alt godt fra Eirin

  SvarSlett
 3. Utrolig flott fuglebilde. Kombinasjonen av flere materialer gjorde virelig susen. Det suser også i serken av kjolen du er i ferd med å kreere - fantastisk.

  SvarSlett
 4. Jeg gikk på glass fusing i fjor, enklel teknikk, men ikke helt så enkelt å få det akkurat slik man ønsker. Glass er liksom ikke så føyelig hi hi.. Gå på et kurs og se om du liker det! Så kan du ha en liten ovn i lillehuset ditt med tiden :D

  SvarSlett
 5. Liker engelen din. Hun er liksom - ren.

  SvarSlett
 6. Flott engel. Glass tingene er også veldig flotte. Har en mamma som har drevet litt med glass smykker.

  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 7. Flotte glassarbeider, både smykke og bilde!
  Men sannelig er dine engler i særklasse også! Liker de med litt skitt på vingene:O)
  Nyt kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Masse fint i glass der. Sikkert spennende å holde på med. Sverger likevel til stoffer og symaskin. Synes du er utrolig flink. Nydelig engel.
  Ha en fin kveld.
  Trude :)

  SvarSlett
 9. Åå det var lekre ting hun har laget! Kjempefint bilde og smykker...

  Og kjolen du har laget var selvsagt flott også, flinking:)) Klem

  SvarSlett
 10. Gleder meg kjempemye til engel og tekst kommer i posten:) Tenker jeg begynner på selve kjolen i morgen jeg;)

  SvarSlett
 11. Skomaker, bli ved din lest..

  Gleder meg til å se kjolen, teksten likte jeg jeg veldig, veldig godt!

  Ha en fin kveld, vennen!

  Klem

  SvarSlett
 12. Ja,glasskunst er lekre greier... og du hadde heilt sikkert komme opp med dei flottaste kunstverk om du prøvde! Men eg er jo så imponert over den kunsten du utøver med symaskina at eg håpar du held deg til den ei stund framover...
  Nydeleg det du har laga her! Sikkert flott med skrift av tusj også,men hadde eg fått valget ville eg nok bestemt meg for skrifta med nål og tråd..
  God kveld vidare:0)

  SvarSlett