onsdag 24. mars 2010

Bloggehjernevasket???

Etter fem måneder med blogging er det bare til å innse det -jeg begynner å bli hjernevasket. Det er bare å fastslå at blogglesing har en enorm påvirkningskraft. Og jeg har blitt en bloggeklisje. Jeg så de ørsmå tegnene allerede før jul da hjemmet sakte, men sikkert fyltes opp med blondehjerter og Mailegmus. Likevel følte jeg at jeg hadde en viss kontroll. Etter jul har det imidlertid tatt helt av.Mailegkaninene har formert seg som - ja, nettopp, kaniner. Det neste blir vel møbler og utstyr til smågnagerne. Foreløpig sitter de ganske så veldresserte på en hvitmalt hylle omgitt av Maileg påskeegg og Maileghjerter. Denne lille rakkeren flyttet inn i dag, og sitter akkurat nå trygt forvart oppi en liten Sia skål som snart skal beplantes med PERLEBLOMSTER. Har faktisk aldri hatt en eneste perleblomst i hus før nå. Men har jo omsider skjønt at perleblomster er et MUST.Og selvfølgelig har jeg satt en liten blomst oppi en tekopp som står på nok en hvitmalt hylle... Den skulle jo aller helst stått i et sausenebb, men en blomstrete Bavariakopp får duge som midlertidig stand-in.
Et hjemmelaget kvisthjerte knyttet sammen med litt hamp pryder den ene stueveggen, og henger pussig nok over en hvitmalt hylle....Selvfølgelig leser jeg Boligpluss, Vakre hjem, Bonytt og Jeanne d´Arc Living.Jeg har til og med en wallsticker liggende som jeg vant hos Emmeline, som fremdeles venter på veggplass.

Men jeg tror det først gikk opp for meg at det hadde tippet litt over da jeg sto hos Berthas Oldebarn og kjøpte GreenGate bokser og servietter. Lett påvirkelig? Hvem, jeg?


Det eneste jeg mangler nå er sinkhus, fuglehus og noen bokstaver i interiøret. Jepp, jeg har blitt nok et offer for massesuggesjon - and I like it!

23 kommentarer:

 1. he he,ja sånn kan det gå..
  herlig innlegg,
  nydelige bilder..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Ja, sånn kan det gå ja!! Er jeg den eneste igjen her inne som ikke eier en eneste Maileg-kanin, ingenting fra Green-Gate, og heller ikke et eneste zink-hus? Vel, vel...Jeg må jo si, uten å fornærme noen, at jeg syns ikke det blir så spesielt når alle har det -selv om jeg syns det er fine ting!! Så nyt massesuggesjonen du Barbro - og du skriver jo så selvironisk også! Så kan jeg nøye meg med alle mailegsene og zink-husene her i bloglandia!! Klem!!

  SvarSlett
 3. Hi hi er vel på akkurat samme sted som deg.
  Syntes bloggingen er kjempekjekt og kan vel si at jeg også blir påvirket....
  har jo heller ikke holdt på så lenge.
  Takker deg for koselige kommentarer på bloggen min

  klem

  SvarSlett
 4. He he, sånn er det...Sinkhusene her på Kongsberg var rydda bort (eller utsolgt?) etter jul, ellers hadde det nok dukka opp et snasent lite sinkhus hjemme hos deg...
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 5. Skal vi se....zinkhus, Green Gate kopper, Bolig Pluss..Jepp, jeg har gått i fella jeg også. Men ingen planer om bokstaver eller kaniner - foreløpig. ☺

  SvarSlett
 6. Ja vi blir vel litt påvirket. jeg har litt engledilla og har veldig lyst på zinkhus.Det er nå artig også da.
  Klem

  SvarSlett
 7. heisann Barbro,
  Er så glad for at du er blitt hektet, for det er så artig å følge deg.Du skriver så herlig og får smilet og latteren frem...
  Bare fortsett du og snart har du vel også disse zink-husene med Z skal du se !!

  SvarSlett
 8. Tror nok at dette gjelder for mange av oss, i hvert fall for meg. Har en del av de tingene som du refererer til jeg også. Men hadde det ikke vært for bloggingen, hadde jeg aldri hørt om Maileg eller Green. Så det er ikke snakk om påvirkning, men heller informasjon og opplysning...

  Ha en fin kveld!

  PS! Ja, det var på Ulsmåg..

  Klem

  SvarSlett
 9. ha ha. Deilig å høre at andre også er bitt av basillen. Likte kjempegodt hjertet med hampen på. Det skal jeg prøve å lage. At noe så enkelt kan være så fint.
  Ha en fin uke.
  Klem

  SvarSlett
 10. Hjertet du har laget var kjempelekkert.

  Jeg eier ikke en eneste ting av alt dette som nevnes, men det skal bli noen nyanskaffelser her i kåken også. Muligens av et annet slag. Planene er mange, så vi får se hva det blir til.

  Syntes også koppen var ordentlig stilig.

  Klem

  SvarSlett
 11. Hehe, morsomt å lese innlegget ditt om påvirkning ;) Det er nok litt forskjellig hvordan vi blir påvirket, det kommer jo litt an på hva vi liker selv. Jeg er nok ikke den mest romantiske typen og faller derfor ikke så lett for blomsterkopper, blonder og dill-dall... Kanskje det er derfor at jeg hekler så mye rart, som en liten motvekt ;)

  Ønsker deg en god natt og en fin dag i morgen,
  klem fra meg!

  SvarSlett
 12. hahaha. Ja, det var gjenkjennelig selv om jeg ikke har noe av de tingene du nevnte. Derimot er det kommet flere hjerter og blondeting og mere hvitt i huset... ;-) og jeg tar flere bilder!

  SvarSlett
 13. Et herlig innlegg!

  Du får nok sinkhus snart også...hi.hi

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 14. He,he... Rart det der; Nu e det verdens naturligste ting når man ser i et magasin f.eks GreenGate og Maileg, hadde heller ikke hørt om det før livet i blogglandia :)) Ha en fortsatt fin kveld.. Straks helg! Klem

  SvarSlett
 15. Heia!
  Her kjente jeg meg igjen:) Veldig morsomt innlegg.

  Klem.

  SvarSlett
 16. Ja, sånn er det bare...jeg mangler kaninen, men ellers har jeg vist alt det andre.
  Trodde ikke jeg var så lett påvirkelig... : )

  SvarSlett
 17. Ja, vi blir nok litt påvirket. Er blitt både Green Gate, zinkhus og div andre ting her i heimen òg. Men det er jo så koselig da.♥ Ønsker deg en flott torsdag.

  SvarSlett
 18. he he, til og med jeg blir påvirket. Jeg har fått så utrolig lyst på en tallerkenhylle. For jeg må jo ha noe som den fine tekanna mi kan stå på så den vises :)

  SvarSlett
 19. Et artig innlegg - det er rart hvordan vi besvisst eller ubevisst lar oss påvirke.

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 20. Hallo!!! Jeg skjønner at jeg må skjerpe meg! Jeg har blogget siden i midten av januar,og frem til nå så har jeg ikke skaffet hverken Maileg eller Greegate. Eller kviste-hjerter eller hvite hyller. Perleblomsten kjøpte jeg for så lenge siden, at den er ferdig blomstret og visnet bort for lengst. Lenge før den begynte å dukke opp i i Blogglandia. Må innrømme at jeg heller vil på loppis og kjøpe gammelt kjøkkenutstyr og gamle blonder, he-he. Men jeg har alltid vært sånn,- vil ikke ha det som alle andre! Og de eneste påskeeggene jeg har, er filtegg fra Kids og sånne spiselige fra Freia og Nidar! Ja, ja også har jeg en Hønan Agda! Porselens høne som fylles med alle de spiselige eggene!!! Jepp, vi er forskjellige!!! Klemz PS Jeg har kjøpt en tilda bok, så det kan jo hende jeg syr meg en kanin engang!!!!!

  SvarSlett
 21. Morsomt innlegg Barbro, og du fikser det råbra!
  Og så mye fint du ordner til, du har nå liksom sansen du ❥❥❥
  Du er lett å kjenne igjen med dine vakre tekstilarbeider, ser jeg de vet jeg du er der :))
  Jeg setter stor pris på at du er i denne bloggverdenen!
  Ønsker deg en strålende dag!
  Varm klem fra Lokki som også lar seg påvirke øøørpittelitegrann....

  SvarSlett