lørdag 20. mars 2010

Storfint besøk

Hadde egentlig tenkt å bare la fotokurset passere i stillhet, men siden det var flere som spurte om hvordan det var, så kan det vel kort oppsummeres slik: En stor skuffelse. Men vi gir oss ikke, og kommer nok til å melde oss på flere fotokurs, men neppe på samme stedet.

Over til noe langt hyggeligere. Jeg har drevet med blogging i 5 måneder nå, og "blitt kjent" med mange koselige damer. Noen av disse føler man nesten en umiddelbar kjemi med. Pia med bloggen Pias verden er en av disse. Og i går ble jeg beæret med besøk av Norges morsomste mammablogger.Egentlig så er det jo litt skummelt med besøk av folk du strengt tatt ikke kjenner, og jeg må innrømme at jeg prøvde iherdig å få skikk på hus og heim før besøket ankom. Spor etter små barn er liksom litt vanskelig å få slettet, de strør om seg absolutt overalt. Og plutselig var klokken blitt så mange at jeg bare måtte overlate vaskebøtten til eldstemann,og satse på at han tok siste finishen mens jeg løp for å hente de søte små i barnehagen. Aldri har denne damen vært mer effektiv i en hente/bringesituasjon og på et blunk var ungene hentet. Jeg fant ut at det var akkurat tid til å få få shinet meg selv og ungene før Pia med følge ankom, slik at vi fikk stashet oss opp i designerklær, og smilende og plettfrie kunne ønske besøket velkommen.

Akkurat idet vi rundet porten hjemme kom imidlertid Pia kjørende. Og der sto jeg med håret til alle kanter, svett, usminket, iført joggebuse, og så ufiks som bare det. Herlig førsteinntrykk!

Inne var vi heller ikke i rute, og det hyggelige besøket måtte vente vel og lenge på serveringen. Som forøvrig ikke var mye å skryte av. De idiotsikre bollene mine var så harde at du sikkert kunne slått ihjel en mann med de, og lappene lett svidde. Og lille Henny var nok litt skeptisk til denne lille brautende bergenseren...Til tross for en del avvik fra mors oppsatte program, så ble det en riktig trivelig ettermiddag som gikk så altfor fort. Så jeg håper virkelig at vi kan treffes igjen om ikke så altfor lenge. Ikke farlig å ha besøk av gjester som vasker etter seg. Her er det Øystein som svinger moppen en runde før han takker for seg.Kanskje er det like greit å ha lagt listen lavt, i tilfelle Pia og co skulle ha lyst til å komme på besøk en annen gang. Så skal det ikke så mye til for å imponere de....

19 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke rart vi kvinner blir stresset??? Vi skal liksom være så innmari perfekte!!!!! Kanskje er det det vi skal begynne og gjennomføre? At folk vasker seg ut av heimen, i stedet for at vi vasker de inn??????? Ha-ha, kunne vært oki:DDDDDD Klemz

  SvarSlett
 2. Kjære Barbro!
  Du har nå en humoristisk åre du!
  Men du vet - der det er hjerterom er det husrom...
  Synes det er finfin å kunne være litt levende. Det er veldig stas å gå på besøk når det er nydelig pyntet, det serveres sabla gode boller og vertinne har nylagt hår, men det er OGSÅ veldig koselig med mennesker som inviterer folk inn i hverdagen sin, inn i livet.
  Ja takk begge deler sier jeg (sitat Ole Brum...)
  Tror du har gjort et uslettelig inntrykk jeg ❥❥❥
  Ha en strålende helg kjære Barbro!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at flere opplever at ikke alt går etter planen. Men vi overlever slike småting, og som oftest går det bra likevel. Riktig god helg Barbro!

  SvarSlett
 4. Å så koselig att dere har mött hverandre live! Jeg tror nok Pia klarer av både det ene og det andre så du har nok ingen grunn til og väre urolig. Bildene er super fine. Ha en super fin helg klem klem till deg!

  SvarSlett
 5. SÅ koselig da :)
  Tror nok Pia takler det meste her i verden.
  Hva er vel mer herlig enn et levende hjem da !!!!

  Ha en super helg!

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 6. Så supre gjester, tviler på at Pia & co sjekka tellekanter og om hermetikken var sortert alfabetisk, ei heller så etter støv i krokene.

  SvarSlett
 7. Takk for bloggen! Jeg matte humre og le, mest for jeg kjente meg sa vel i det du skrev! Mannen min har en helt annen holdning til a ha gjester: "hvorfor skal du vaske og styre for de kommer - det blir jo bare mere rot mens de er her, sa det er bedre a gjore rent nar de er reist..." Vel..., jeg synes fortsatt at det er hyggelig a vise hjemmet fra sin beste side nar man har besok, men sa var det dette med a vaere litt realistisk: skulle jeg bare invitert nar alt var perfekt sa ble det lite besok her i huset! Nei, gjestene kommer vel forst og fremst for a treffe oss og ikke bese huset (om man ikke skal selge huset da...)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Det er jo ikke fasaden som teller ;) Det viktigste er at dere hadde det koselig sammen!

  Ha en fin kveld og helg, klem fra meg!

  SvarSlett
 9. he he,ja vi kvinner skal gjerne ha det perfekt,men tror vi er alle like der,men prøv å ta det rolig,jeg har egynt med det å da blir alt så mye bedre,
  herlig lesing,
  ønsker deg en flott kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 10. ha ha det viktigste var jo at dere koste dere;)

  SvarSlett
 11. Så moro å møtes da!! Og tenker nok at Pia tok det knusende med ro at du stod i joggebuksa, at bollene var harde og at sønnen hennes faktisk måtte ta fatt vaskebøtta!! Haha!! Høres ut som dere hadde det strålende.

  Fortsatt god helg!! Klem!

  SvarSlett
 12. Jeg tenker dere hadde det bra hyggelig. Morsomt skrevet da, kan kjenne meg igjen i den situasjonen der :)

  SvarSlett
 13. Er det ikke rart at alt skjærer seg når man er ekstra stresset for at alt skal være perfekt?
  Sikker på at dere hadde det koselig og at sånne små bagteller knappt syntes ;)
  Ha en fin Søndag :)
  Klem T

  SvarSlett
 14. Og når man selv er på besøk hos andre så tenker man alltid med glede på de vertinnene som ikke bryr seg så mye om at alt skal være slik eller slik..men tar seg tid til å være tilstede i øyeblikket. Men...jeg kjenner meg igjeni din situasjon, man vil så gjerne at alt skal være det man føler er perfekt. Men..problemet er vel at man aldri ville nådd det perfekte uansett før man greide å slappe av og være tilstede i et øyeblikk og bare kjenne på den gode følelsen av fellesskap.

  havnet tilfldig innom bloggen din via "Ruths datter". Det er en kjempefin blogg du har..du skriver mye fengende og viser mye flott i bildene!

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 15. Så morosm innlegg,Barbro!!
  Også så gøy å møtes "live"!!
  Bevilger meg en tidlig påskeferie fra bloggen og derfor: ønsker deg og dine en herlig påske!!
  klem

  SvarSlett
 16. Så heldig du var, som fikk storfint besøk. Håper dere hadde en kjempefin ettermiddag sammen. Det tviler jeg egentlig ikke på. Når norges morsomste mammablogger og norges flinkeste klovne-, katte-, englekunstner møtes, så må det jo bare bli suksess. Og utrolig bra at de reisende har med seg egen rengjøringshjelp ... *ler* ...

  Ha en fin kveld.

  Klem ♥

  SvarSlett
 17. Så kjekt å treffe en bloggvenn! Er helt sikker på at det var koselig hos deg, både du og bloggen din oser av sjarme:))

  Har også truffet noen bloggvenner "live", det har vært helt topp.

  Ønsker deg en fin ny uke, stor klem

  SvarSlett
 18. Jeg begynte å kommentere her, men så måtte jeg bare lage et eget innlegg! Serveringa, du, huset, ALT var perfekt! Det spiller da ingen rolle om ikke alt var i rute? Jeg hadde et flott inntrykk av deg gjennom bloggen, og etter besøket har jeg et enda mer strålende inntrykk av deg! Du var flott, morsom, hyggelig, lett å prate med, vennlig, gjestfri, søt, sympatsik, osv osv. Tusen tusen takk for måten du tok imot oss på!

  SvarSlett
 19. Så utrolig vittig, jeg synes jeg ser dere! Helt sikkert et utrolig festlig besøk, dere er begge to stand-up materiale! Klem H

  SvarSlett