torsdag 18. mars 2010

Billig fornyelseAv og til får jeg en voldsom trang til litt fornyelse rundt meg. Og det er jo en fordel om sånne fornyelser ikke koster for mye. Jeg er en hylleelsker, og synes hjemmelagde drivvedhyller er veldig sjarmerende. Litt hvitmaling og noen rimelige konsoller fra Clas Ohlson, så vips har du fått en lekker liten hylle. Denne hyllen har vært en svipptur innom bloggen før, men den er en av mine favoritter, så jeg må bare vise den en gang til. Dessuten så er pynten ny:-) Ok, innrømmer at pynten ikke akkurat oser av billig fornyelse, men helt gjennomført og perfekt kan man da ikke være. Og dessuten har man jo mulighet til å unne seg slikt når man har vært så fornuftig og sparsommelig på andre områder...En boks spraymaling er også kjekt å ha hvis man har lyst på litt billig fornyelse. Disse lysestakene var opprinnelig svarte, og passet ikke så godt inn i mitt lyse interiør lenger. Litt hvit spraymaling fra Biltema gjør susen! Nå er ikke jeg noen superlakker akkurat, og på nært hold ser man små skjønnhetsfeil, men oppe på veggen er det ingen som ser det.Norgesglass har gått sin seiersgang i bloggeverdenen, og har vært brukt til oppbevaring av alt fra pasta til trådsneller. Så populær har disse glassene vært at det tidvis ikke har vært mulig å oppdrive dem på Fretex. Norgesglass er billige og dekorative, og kan brukes til oppbevaring av det meste -så sant det er mulig å putte det oppi glasset. På barnerommet hos oss rommer de perler og andre små duppedingser. Jeg synes at leker og ting som befinner seg på barnerommet skal være lett tilgjengelige og synlige, og da er Norgesglass supre som oppbevaring.

Det er kjekt med litt fornyelse som ikke koster skjorta, som baserer seg på gjenbruk, og som blir personlig:-) Og så kan jeg heller skeie ut med å kjøpe Mailegkaniner og sånt med litt bedre samvittighet...

19 kommentarer:

 1. Skjønner godt at den hylla e en av dine favoritter. Den va fin! Og pynten harmonerte, så det så riktig koselig ut :) Man kan godt unne seg noe dyrere av og til når man driver på med gjenbruk :))

  SvarSlett
 2. Heisann Barbro!
  Ja du er så flink til å finne på supre ting - og det blir så lekkert! Enlig at det egenlit ikke skal så mye til å få en fornyelse. Av og til ønsker jeg å ta et skikkelig raid og kaste ut ting og male og kjøpe ny sofa, rive en vegg - bygge en vegg, legge nytt gulv ja sette inn et vindu- men så hoder det i massevis å rydde og legge ting i fine bokser - og en frisk blomst - så er det alt som skal til. Tror jeg må ha en slik dag imorgen... :)
  God helg da du!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Er boksene på hylla nye? Kan ikke huske å ha sett de før.

  Lysestakene ser jo helt supre ut. Lurer på om jeg skal forsøke meg med sprylakk på et par ting. Lakk har jeg nemlig akkurat kjøpt.

  Var det gøy på fotokurset?

  Klem

  SvarSlett
 4. Koselige bilder. Det ergodt å fornye seg av og til.
  Ha en fin fredag

  klem

  SvarSlett
 5. Du er som meg, jeg springer runt og flytter på saker fra rom til rom for og få forandring og det pleier og bli bra. Har sent deg en mail!
  Klem klem

  SvarSlett
 6. Ja, til billig fornyelse!! Det blir man så ekstra fornøyd med!! MEn som du sier - hyllepynten din oser ikke akkurat av billig...men flott er både maileg-eggene og kaninen. Enig med deg at leker skal oppbevares lett tilgjengelig og synlig, så glass er tingen! (Helt til de knuser...! )

  Klem!!

  SvarSlett
 7. Billig fornyelse gjør seg, det! :) Hvordan var det på fotokurs?

  Ha en fin fredag!
  Klem

  SvarSlett
 8. Kjekt med litt fornyelse. Lysestakene ble veldig fine. Jeg har en del som jeg kunne spraylekert, da hadde de blitt brukt, nå ligger de i boden å samler støv.
  God helg!

  SvarSlett
 9. Virkelig lekkert! Drivvedhyllen er så praktfull!

  SvarSlett
 10. Hei Barbro. Takk fpr gode ideèr. Spraymaling er supert til ting som kunne vært litt fornyet. Hyllen din er jo kjempefin, det enkle er ofte det beste ;) God helg til deg og dine. KLem

  SvarSlett
 11. Rekved er en favvis hos meg oxo :-)
  Hvordan var fotokurset?
  Litt Maileggs til folket gjør oss lykkelige :-)
  Ha en riktig flott helg!

  SvarSlett
 12. Så flink du er - nuudelige bokser(ønsker meg..!):-)
  Riktig god helg til deg og dine Barbro , klem Hege.
  PS!Tusen takk for koselig hilsen igår vennen!:-)

  SvarSlett
 13. Hyllen din var kjempefin, tingene oppå også :)
  Ja det er ikke alltid så mye som skal til for å få en følelse av fornying i huset. Den hvite malingen er helt uunværlig.
  Ha en fin dag.
  Trude :)

  SvarSlett
 14. Så sjarmerende hylle! Elsker slike småhyller jeg også. Norgesglass er helt suverene, bruker de til å oppbevare alt fra småkaker til blonder og bånd.
  God helg til deg :)
  Klem T

  SvarSlett
 15. Jeg liker også hyller. Har en tallerkenhylle i hodet som jeg drømmer om. Må antagelig snekre den selv. Ja ikke jeg da, men kjæresten :) Og siden jeg har vært superflink til å spare, ønsker jeg meg noen fargefriske Greengate bokser og putte i hyllen. :)

  SvarSlett
 16. Kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men bloggen din gir en god følelse. Det er noe med stemningen. God feng som vi sier litt på tull, men mest på alvor her hos oss. ;-)

  Ha en fin dag, og alt godt fra Eirin

  SvarSlett
 17. Her var det flust av tips å ta med seg.. hylla di likar eg kjempegodt! Og sjølv om eg har sett at det er spraya både blomsteroppheng og litt diverse som hylleknektar,hugsa eg likevel ikkje på det når eg hadde bruk for det...Så seint som i denne veka kom det pakke frå Lobelia med 2 par hylleknektar til den "nette sum" av 400,- ! Kan eg skylda på at me ikkje har Clas Olson eller Biltema på Voss skal tru...??
  Riktig god helg:0)

  SvarSlett
 18. Liker hyllen du har laget av drivved:)
  Ja, kjekt med litt fornyelse! Spesielt når det ikke koster så mye. Da kan man forandre oftere;) God lørdag videre!

  SvarSlett
 19. Så deilig for et kreativt hjerte å få forandre litt av og til! Veldig praktisk og fint har du fått det!
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett