mandag 23. juli 2012


Når jeg finner fram heklekroken, så er jeg heldig hvis jeg i det hele tatt blir ferdig med det jeg holder på med. Når min mor finner fram heklekroken, da er det klart for masseproduksjon. I fjor drev hun storproduksjon av heklehjerter. Og med storproduksjon mener jeg sånn ca et par hundre stykker. Jeg hadde jo tenkt at jeg skulle hekle noen hjerter selv, men mens jeg gikk og funderte på dette hadde min mor heklet minst et dusin som hun donerte til meg.

Nå har moderen slått seg på sommerlige lykter, og da drypper det som vanlig litt på meg også, og to fine lyslykter ble overrakt i dag.
Etter å ha kommet hjem fra midnattsol og lyse netter, til mørke kvelder, så kan det passe bra med et par lyslykter. De skal prøvetennes i kveld. Og mens jeg nyter synet av funklende lyslykter, så kan jeg jo fundere litt på hva jeg skal hekle av det fine bomullsgarnet jeg kjøpte i ferien. Eventuelt så kan jeg overlate hele garnposen til min mor:-)

8 kommentarer:

 1. For noen søte heklerier! :)
  Hjertene var kjempesøte!!
  Heldig som har så ivrig mamma da! :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Godt å høre at det er andre som ikke blir ferdige med ting....klarte å la være å kjøpe garn i dag til en jakke...har bare tre som ikke er ferdig hjemme .....hysj.
  Kjempe fine lykter og flotte bilder ...er ikke så lett å få fine danderte bilder her i båten ....men litt må en jo få til i regnværs hekling.

  Fine sommerdager til deg

  Klem

  SvarSlett
 3. Såå fine! Hjertene var helt skjønne! Er det mulig å få en rask, liten oppskrift tror du...? ;)
  Disse hadde vært supre å lage som uro til min lille.

  Koser meg med fornøyelig lesning på bloggen din :)
  Ønsker deg en fin kveld med de nye lyslyktene!

  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 4. De hjertene var utrolig fine! Så dekorative de er, kan jo pynte opp på det meste, disse. :) Du er kreativ. :)

  SvarSlett
 5. For noen flotte hjerter og lykter. Skikkelig produktiv den moren din.
  Ha en flott tirsdag.
  C

  SvarSlett
 6. så søte hjerter, de kan jo brukes til såå mye! ..fortsatt veldig imponert over alle som kan hekle, jeg fixer ikke det jeg!

  SvarSlett
 7. Kjempefine hekleting! Så snill og flink mor du har! Det har jeg også;)

  SvarSlett