torsdag 3. mai 2012De siste ukene har det vært valfartet nordfra i tre puljer. Besøk nordfra hører med til sjeldenhetene, og utrolig nok ble det altså trippelbesøk. Oddsene for det er som å vinne i lotto - og minst like gledelig.

 Foruten at det er stas med besøk, så er det sannelig ikke å forakte alt man får gjort i forkant av sånne besøk. Små prosjekter som man har utsatt i det uendelige, og som man vanligvis ville brukt hele sommeren på å få gjennomført, er plutselig gjort i en fei.


Vinduskarmene som har stått halvveis ferdigmalt på badet på andre året, er omsider ferdigmalt,


terrassegulvet er ferdigbeiset - i hvert fall på framsiden. Så kom regnet og satte en stopper for videre terrassebeising. Under beisingen sjekket nordlendingen været time for time, og Yr hadde meldt opplett hele dagen, men kl 12 åpnet himmelens sluser seg. Noe som fikk en irritert nordlending til å utbryte:
Ka farken e det med dem meteorologan?? Har dæm røkt sokkan sine?

Men så kom omsider godværet igjen og rasteplassbordet i bakgrunnen fikk seg et strøk maling.
Det samme fikk inngangspartiet. Og det før sommeren har begynt. Det er bare å håpe at familie østpå finner det for godt å komme vestover en tur og, så får vi kanskje hevet oss rundt og malt huset også:-)


Til og med kjøkkenhyller og kjøkkenskap har fått seg en omgang med skurefillen. Det var jo sannelig på høy tid... Stæsjet kjøkkenhylle med blomster er langt fra dagligdags altså, og skyldes utelukkende at vi får storinnrykk denne helgen og.


Blomsterbudsjettet har jeg sprengt for lenge siden, så nå har jeg gått over til markblomster og avklippete hageblomster i vasene.


Minst like fint som kjøpeblomster.Det blomstrer i kopper, eggeglass, vaser og mugger:-)Det er best å ta bilder mens det ennå ser noenlunde ut. Tro meg, det varer ikke lenge her i huset...


Og, by the way, jeg trekker en heldig vinner i morgen som får et halvt års abonnement fra Boligpluss.
Legg gjerne igjen en kommentar under dette tidligere innlegget.

Ha en fin kveld!

9 kommentarer:

 1. Så fiiine bilder fra heimen!! :-)
  Vi har også all vår familie et godt stykke 'nord for Sinsenkrysset', og har (som deg) erfart at det er utrolig hva man får unna når man plutselig venter besøk... ;-)

  Kos deg med gjestene!! :-)

  SvarSlett
 2. Kjekt med besøk og iallefall når en får gjort så mange ting.
  Men du det regnet kom ikke før i 7 tiden her hos oss.....ti hi
  det gjelder å bo på rette plassen hi hi

  Flotte bilder fra heimen din ....flinke du
  Ha en fin kveld

  Klem til deg

  SvarSlett
 3. Åååå, så heldig du er som kan plukke markblomster og klippe blomster fra hagen allerede! DET kan ikke jeg på denne tida! Kos dere med besøk! :-)

  SvarSlett
 4. Flott med besøk, ja. Da får man press på seg. Kanskje jeg skal høre om noen i familien midt i landet vil komme sørover i år? :-) Koselig med markblomster, heldige dere.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig rundtur hos dere, koselige bilder!
  Den lille mugga med markblomstdekor var bare yndig:) Besøk i vente er en like stor pådriver for å få ting gjort her hos oss også, nesten som jula...
  Fin kveld!
  Beate

  SvarSlett
 6. Koselig med besøk da :) Og kjekt at man får snudd seg rundt og gjort de tingene man skulle ha gjort for lenge siden :)

  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 7. Du får alliere deg med noen nordfra når det er noe som skulle vært gjort for leeeeeenge siden. Det er rart hvordan det hjelper med litt besøk....spesielt av den sjeldne sorten. Han nordlendingen din er nå morsom da!!! Flirer godt av sitatene hans her på bloggen.

  Ha en fin dag. KLEM!

  SvarSlett
 8. Så flinke dere har vært. :)
  Her i gården er det neste IKKE NOE som ikke trenger maling. Sukk... Håper å få gjort litt i sommer.
  Jeg har vært inne å stemt på deg igjen.
  Ellen :)

  SvarSlett
 9. Greit med sånne "dytter"! Hos oss var det et 40-årslag som fikk oss til å gjøre ferdig kjøkkenet. Det har bare tatt oss 2 år :) Så får vi se hva som skjer om 3 år, når det neste runde tallet skal feires :D

  SvarSlett