søndag 13. november 2011

Vakkert


Et lite bilderas fra helgens julemarked på Milde. Koseligere julemarked skal man lete lenge etter. Randi er en mester til å style og finne kreative løsninger. Bare sjekk de gamle flaskene hun har brukt som smykkestativ. Sammen med en gammel byste med smykke, pluss vakre smykker i bruntoner i forgrunnen, så ble det et nydelig stilleben. Et blant mange. 
På julemarkedet kunne man finne alt fra fuglemat til redesign.

Fine, gamle fat og konjakkglass er omgjort til vakre stettefat. Og se så stilig det gamle frukfatet er som oppheng for øredobber!
Fristelser over alt... I går gikk vinningen opp i spinningen. Alt som jeg selv tjente, ble svidd av på julemarkedet. Det er viktig med litt sirkulasjon:-) Siden nordlendingen leser dette, så er det dessuten på sin plass å forklare at et noe løssluppent pengeforbruk ikke har gått til anskaffelse til noe til meg selv, men til julegaver og fuglemat. Det er viktig å være snill med dyrene.
Det er viktig å være snill mot seg selv og, så kanskje det vanker en liten go´bit på meg i dag og:-)

Skulle du befinne deg i området Hjellestad/Milde, så er det julemarked i Mildeveien 71 fra kl. 12 - 17.

11 kommentarer:

 1. Så godt dine saker passet inn i de koselige omgivelsene på markedet! Sitter her og ønsker jeg var i nærheten...eller, det er nok mest økonomisk at jeg er langt unna:)virkelig mange fristelser.
  Lykke til med salget og handlingen i dag.
  Beate

  SvarSlett
 2. Ååå så masse fint dere har laget!! Og kjempeflotte utstillinger: ) Likte godt fuglematen på greinen. Ga meg en ide til noe Linus kan lage og gi bort i julegaver til besteforeldre. Alle trenger jo litt fuglemat i vinter!!

  Skulle gjerne kommet hvis jeg hadde bodd nærmere: ) Lykke til med salget i dag! KLEM!

  SvarSlett
 3. Så koselig med slike markeder!
  Og jeg skjønner godt at man ikke klarer motstå og handle litt;)
  Bra du fikk solgt og da;)

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. For et supert marked. Stor trivselsfaktor. Likte godt de smarte løsningene for oppheng av ørepynt.

  SvarSlett
 5. Oj, dette var imponerende. Jeg har vært med å arrangere julemesser i mange år nå, men her hos oss er nok raggsokkgraden høyere enn hos dere! Så mye lekkert, og vist fram på en utrolig fin måte. Nei, nå må jeg se en gang til.....

  SvarSlett
 6. Her var det masse fint :0) Julemarked er jo så koselig, og man finner som regel alltid noe snadder der. Lov med litt småkjøp da ;0)

  Finfin søndag til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 7. Det ser flott ut - skulle gjerne ha vært der!

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder du har tatt Barbro:) Og hjertelig takk for hederlig omtale... Denne helgen har vært helt fantastisk. Føler virkelig at at jeg har fått igjen for alt strevet. Ikke bare et fantastisk salg, men at det kom så mange, og alle de positive tilbakemeldingene fra hyggelige mennesker. Kjente og ukjente:)
  Setter også stor pris på at du vil være med å bidra både med alt det fine du lager og at du vil være der selv:)Regner med deg til neste år også...
  Stor klem fra meg..

  SvarSlett
 9. Det er jo bare sååå koselig med julemarked. asse flott å se, og masse inspirasjon.
  :) Susanne

  SvarSlett
 10. Hei!

  Jeg hadde så lyst til ta turen ut, men hadde helt glemt at det var denne helgen! Jaja, får prøve til neste år heller;)

  Håper at det var vellykket med godt besøk og salg! ;) Og om du har noe som ikke ble solgt legger du det kanskje ut for salg? ;)

  SvarSlett
 11. Så mye fantasifullt og fint!

  Unn :)

  SvarSlett