lørdag 15. oktober 2011

Da jeg var liten elsket jeg smurfene, og hadde en smurfeplate som gikk døgnet rundt omtrent, til mine foreldres store fortvilelse. Dette var den gangen man hadde platespiller, og min far truet med å knuse hele smurfeplaten en søndagsmorgen min lillebror og jeg spilte en lett hakkete smurfeplate 20 ganger nonstop. Etter det fikk vi tilmålt smurfesangtid - akkurat som ungene nå får tilmålt datatid. Og den tiden var meeeget begrenset.

Jeg har visst aldri helt kommet over smurfene, og da jeg kom over disse knallfine smurfeputene inne hos Meis måtte jeg bare slå til. Tenk så fine de kom til å bli inne på rommet til ungene!
Som dessverre ikke ser sånn ut lenger...
Men sånn som dette... Mor begynte på rive-tapet-prosjekt før sommeren på ene veggen, og prosjektet har stått standstill siden. Helt til i dag. Jeg fant ut at tapetriving var den perfekte høstferiesysselsetting for de søte små. Og, du verden, som de jobbet! Treåringen og syvåringen rev tapet i to timer i strekk, i tillegg til at de flyttet unna møbler OG ryddet opp tapetrester. Snakk om arbeidsglede! Mor lot seg rive med hun og, så nå er vi snart i mål. Så om ikke lenge så kommer nok smurfeputene på plass i strøkne omgivelser og nyredde senger:-)

Ha en strålende dag! 

8 kommentarer:

 1. Aaahhh...smurfene. De elsket jeg og søstera mi også. Vi hadde en kassett som gikk non stop, til min mors store fortvilelse. En dag så ble kassetten helt plutselig borte, og vi fant den ikke igjen. Tror modern kastet den jeg for hu var sååå lei den. Hehe
  Smurfene er kjempe skjønne, og unga her har også fått dilla på dem etter at vi var på kino å så på dem.
  Putene kommer helt sikkert til å bli super populære hos unga dine også.
  Blir spennende å se hvordan rommene dems blir ferdige, og med smurfeputene på plass :0)

  Ønsker deg en fin lørdag.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 2. Å så søte puter. Smurfene er jo bare søte da. Du er heldig som har sånne stoffer!
  Ha en flott helg!
  Klem maja

  SvarSlett
 3. Jaaaa, smurfene har jeg ett godt og nært forhold til - som deg, tror jeg ikke at jeg er kommet helt over de, og gode minner kom frem når jeg så smurfene igjen her hos deg!

  Søte små du har da, som hjelper mamma med oppussingen ;)

  God helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Thihi, hadde smurfepleten selv. Det var nok noen som holdt på å bli sprø hjemme hos oss også :)
  Spennende med nytt prosjekt på barnerommet. Lykke til videre :)
  Klem, Trude :)

  SvarSlett
 5. Ha ha... må le av smurfesangtid.
  Det kan jeg ikke huske at vi hadde, men smurfekassett hadde vi, og den ble mye spilt.
  Gøy at de er tilbake igjenn:)
  Putene var kjempefine.
  Blir gøy å se rommene ferdige.
  Ha en fin Lørdag!

  SvarSlett
 6. De smurfene, de smurfene... jeg hadde en kasett som etter mye fram og tilbakespoling tilslutt endte som bånd-salat... husker jeg var lei meg for det lenge, så lenge at pappa gikk ut og kjøpte noen figurer som erstatning... lurer på om han var lei av å høre de sangene?? I alle fall, figurene gjorde stor lykke, og jeg har dem fortsatt... :) nå lever de i settekassa til minstemann og blir innimellom brukt som statister i leken hans. God helg!

  SvarSlett
 7. Stilige puter!
  Smurfene ja.. gode minner om de :) Hadde en kassett jeg hørte på om igjen, og om igjen! Tror enda den ligger hjemme i skuffa hos mamma og pappa :)

  Blir spennende å se det ferdige resultatet av oppussing av barnerom :)

  Klem

  SvarSlett
 8. gleder meg til å se putene på "nytt" rom!
  kjekt å se at de var kommet fram, og du/dere ble fornøyd :)

  SvarSlett