fredag 25. februar 2011

For midt i mellom er det...Midt i mellom jul og påske er det sannelig godt det dukker opp en bursdag - sånn at man har noe å blogge om. Det gjelder å dra maks ut av det. Forberedelsene, som selvfølgelig blir blogget, begynner 2 - 3 uker i forkant. Så har du den store dagen, og deretter en uke med diverse oppsummeringer. Og etter det er det bare til å kjøre på med påskeinnlegg:-)

Akkurat nå er vi ennå på forberedelsesstadiet, bare sånn at dere er advart. Det er jo bare en treårsdag, men det er jo det som er så morsomt, for da kan mor pynte akkurat som hun vil. Ingen som blander seg inn og skal ha noe de skulle ha sagt. Husets tenåringssønn hadde neppe syntes noe om at mor sydde hjerter med bilder av han og hang som pynt på kvister. Og nordlendingen hadde vel bare ristet på hodet om jeg hadde laget cupcakes med lyseblå smørkrem og vimpel til bursdagen hans...


Minstemann derimot synes det er stas.

Til og med bambihjertene liker han, og har ingen formening om at de ikke er spesielt guttete. Så her er det bare for mor å slå seg løs:-) 

19 kommentarer:

 1. He he, så gøy for mor da...
  Kjempekoselige hjerter med bilde av bursdagsbarnet:)
  Bambihjertet var også nydelig.
  Gleder meg til å følge med på forberedelsene.
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 2. hehe, kjenner godt til det. Jeg har også min snart 3 årige gutt til å styre og pynte for og får heller ingen innblanding på at jeg lager cupcakes med glitter hehe

  ps: hjertene av søtingen var jo bare supersøte

  SvarSlett
 3. Man må jo passe på mens man kan før de får egne meninger om hva slags pynt de skal ha, om det skal være ballonger eller vimpelrekker eller begge deler, om det skal være cupcakes eller sjørøverkake, osv.
  Synes de hjertene med bilder på var kjempe skjønne jeg :0)
  Her i huset er alle såpass gamle nå at jeg har lite jeg skulle ha sagt lengre (dessverre...). Men er jo lov og prøve seg for det. :0)

  Ha en stråkende helg.

  SvarSlett
 4. Det går fort over at mor kan bestemme helt selv , hi hi :) Veldig fine de hjertene med bilder på !! Skal selv feire meg ikveld ... jobb først så knapp tid til å sy hjerter... Kanskje jeg kan gjøre det da gjestene har dratt - for det er ikke før (!!)i morgen den "STORE" dagen er der , hi hi .
  Skal ihvertfall gjøre det til jentene i huset sine bursdager :) Takk for fint tips !!

  SvarSlett
 5. Å dine barn har virkelig verdens beste pyssel mamma, du er så suverent flink :o)
  Jeg er litt dårlig på og komentere nå for tiden men jeg fölger med allt som hender og rödhette utstyrselen var jo bare så fin. Önsker deg en toppen helg med masse forbredelser og kos.Klem klem

  SvarSlett
 6. He he, de er herlig de guttene. Eimund er jo veldig jentete. Går med hårstrikk og elsker dukker. Lager jeg en helrosa treårsdag til han, er han antagelig i himmelen. Ja ja...
  Ellen :)

  SvarSlett
 7. :D også har mor det veldig koselig med forberedelsene. Du gir jo bort så mange artige ideèr også. Du er så raus og det er så koselig.
  Setter pris på alle dine kommentarer :D god helg. Klemmer

  SvarSlett
 8. Kjempegøy når man kan få gjøre det som man selv vil. Ungene mine ville ha oppussing a la "Ekstrem makeover" da de skulle få nye rom = Frie tøyler til mor og far :o))))
  Nydelige hjerter! Så god ide å bruke fotobilder på :o)
  Takk for koselig kommentar inne hos meg. Hyggelig at du følger meg. God helg!

  SvarSlett
 9. Hehe, sant, sant;) Det er bursdagene til de under 5 som er GØY! I allefall for mor, som kan bestemme alt selv ♥ Det LIKER vi vettu;))
  Og så herlig med de hjertene med bursdagsbarnet på;) Jeg hadde laget flotte lys med bilde av snuppa til bursdagen hennes, men den glemte jeg ja! Sånn er jeg;)

  Lykke til med forberedelser;)
  Og God Helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 10. Ja, det gjelder å få med seg hele prosessen, og sørge for at vi ikke mister noe, ikke sant! Her fikk jeg på pukkelen til jul da Bygårdsmannen lurte på om jeg skulle pynte til jul eller tivoli? Han synes julevimplene var heeelt håpløse, og venner seg nok ikke til dem, nei!

  God helg og lykke til med forberedelsene!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 11. Så artig :O)) Snart bursdag her og så dette var et tips :O) Ha en strålende helg !!!

  SvarSlett
 12. Hohoho, ja e det ikkje godt at mammen fortsatt kan få bestemma? ;o)

  Lykke te med videre forberedelser

  SvarSlett
 13. Kjempesøte hjerter av gullungen!
  Mitt barnebarn Berhard blir 2 i mars.
  Kanskje jeg må sy noen hjeret til han...
  Klem : )

  SvarSlett
 14. Superfine hjerter, med et sjarmtroll av en snart-tre-åring :) Ha en god, fin og kreativ oppkjøring til festen;)

  SvarSlett
 15. Hm, så man kan altså kose seg med barnebursdagsforberedelser..? Jeg koste meg med å sende hele gjengen avgårde til strutsefarmen. Der fikk de ri uten hjelm, bli kastet av og sparket i tillegg! Som Belkinien sa; "mamma, denne bursdagen kommer eg aldri til å glemme!" Men bortsett fra litt leie sikkerhetsglipper var det et supert tiltak, som faktisk kan anbefales. Bare husk hjelm.

  SvarSlett
 16. He he... Til lags att alle kan ingen gjæra...
  Men koselig at mor og minstemann er fornøyd da.
  Ha en fin dag, og kos deg med forberdelsene...
  :) Susanne

  SvarSlett
 17. Hei Barbro
  For en søt ide med hjerter av godungen. Den skal jeg jommen adoptere og lage smågaver til tantene og den andre bestemoren til mine barnebarn. Søte ekstragaver til jul.
  Men si meg en ting. Jeg har alltid trodd at Bambi er en hvithalet guttehjort. Hadde det vært jente hadde hun vel hatt navnet Bambina?
  Jeg synes verden har gått bakover når det gjelder kjønnsfiksering på småbarn. Opprinnelig var rød/rosa mannefargen og lysblått/blått jentefargen.Blått er jo passivt.
  Noen synes til og med at Pippigenseren min er bare for jenter. Opprinnelig var modellen for fiskere og arbeidskarer. Verden er jommen rar.

  SvarSlett
 18. Barnebursdager er kjempekoselig! Og det er de supersøte sydde hjertene dine også.
  Bambi passer selvsagt til gutter. Det var jo en liten tøffing det :)

  SvarSlett
 19. Flott lampe :-)
  Med eller ute flombelysning :-) Hihi :-)

  Og nydelige pulsvarmere :-)
  De passer vel bedre til været akkurat nå ,
  enn vår/sommer-klær :-)

  SvarSlett