søndag 16. januar 2011

Oppi en skuff...Oppi den store sengeskuffen på barnerommet ligger det et lite lager med utkledningsklær.
Helt siden Sara ble født har jeg har samlet på kostymer og gamle klær som ungene kan bruke til å kle seg ut i.

Søt musedrakt funnet på Fretex

Noe er kjøpt nytt, noe er arvet, og et og annet kjøpt på Fretex. Ja, og så klipper jeg gjerne opp og syr om mine egne gamle klær, eller syr små enkle plagg som kan være gøy å kle seg ut i.

Lille speil på veggen der...

Kapper pleier å gjøre stor lykke og er enkelt og greit å lage. Man trenger absolutt ikke være noen kløpper med symaskinen for å få det til. Bruker man en gammel gardin trenger man ikke sy en gang. Da kan man bare bruke den opprinnelige løpegangen til å tre i en snor eller bånd. Men det kan være lurt å neste et par sting bak i nakken, så ungene ikke drar båndet ut av kappen.

Prinsesse David skal ut å gå julebukk iført nydelig fløyelskappe...

Mammas avlagte - og avklippete kjoler - er også stas å iføre seg.


Særlig de med litt glitter og paljetter på. Denne ble pyntet med hjerte og fargerike paljetter da en høygravid mamma skulle i bryllup og ingenting annet passet, og er absolutt ikke noe denne mammaen har tenkt å iføre seg igjen...


Men skjelettdrakten den tar vi gjerne på oss:-)

Tusen takk for alle koselige hilsener på forrige innlegg, og tusen takk til alle som har stemt på bloggen min i Foreldremanualens kåring av årets mest kreative mammablogg 2010. Har du lyst til å stemme kan du gå inn her.

14 kommentarer:

 1. Så koselig. Ungene syns jo alltid det er morro å kle seg ut, så det er sikkert populært.
  Ha en fin start på en ny uke.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Vi pleide å kle oss ut og holde forestillinger da vi var små...*ler*..og alle klappet da vi var ferdige! (om det var pga at vi var flinke, eller de var glade vi var ferdige er noe uklart... ;O)

  Ha en fin uke,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 3. hehe så gøy!! kjempe gøy med litt kostymer!husker jeg hadde noen venner der moren hadde tatt vare på masse sko og klær som vi kledde oss ut i:) jeg har samlet til mine barn fra min eldste var rundt året har han vært på karnevall gøy med slikt for de minste også! ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Den kledde du:)) He he. Gøy med utklednings klær:))

  Stemte på deg igår og da hadde du en klar ledelse:)) Hurra:))

  SvarSlett
 5. what a lovely mummy you are! jennyx

  SvarSlett
 6. utklednigstøy slår aldri feil hos barn, ei heller hos noen voksne;)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Vi har også en slik skuff :o) kjekt å ta vare på.. ex fikk Anita låne en "herlig" parykk til sin kjære da de skulle på parykkparty forleden...
  Ps : du har fått min stemme også, og den er veldig fortjent!!
  Klem J.

  SvarSlett
 8. Kjekt med en slik skuff....her har vi hatt en koffert men den er utav huset nå....min søster har fått den så den er ikke langt vekke.

  Ønsker deg en fin dag

  Klem

  SvarSlett
 9. Ja, utkledning er moro. Vi er ikke kommet i gang med slikt her enda - dermed har vi ingen slik skuff. Og det er litt krise, for barnehagen skal ha karneval i februar. Har du noen tips til et enkelt kosyyme til Linus så blir jeg glad. Har tenkt lue med ører og matchende klær eller noe med kappe, men tar gjerne i mot andre ideer.
  Klem!!

  SvarSlett
 10. Så glimrende. Det er jo snart tid for karneval, og da må det jo være greit å ha en hel skuff å velge i. Men å kle seg ut på en vanlig hverdag, er vel så gøy.
  Vel unt nominasjon.

  SvarSlett
 11. Det er kjekt med en slik skuff! Det hadde vi også da ungene var små. Alltid noe å finne på :)

  Må bare fortelle deg noe morsomt: Da jeg foretok et google-søk (bilder) med ordene "heklet kanin i blomsterpotte", kom et bilde av deg opp... Bildet du bruker som profilbildet i bloggen altså... ;) Synes ikke du så ut som en heklet kanin i blomsterpotte, men men...

  Det var kanskje et rart søk - men jeg har sett et bilde av en knallgrønn heklet kanin i en miniblomsterpotte på en eller annen blogg jeg ikke finner igjen. Men det var nok ikke deg..... ;)

  Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 12. Hei.
  Det er noenting som aldri forandrer seg og det er at barn liker å kle seg ut. Husker veldig da barna mine var små, hadde mange gode latter da :))
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 13. Ohoi, en gang i tiden hadde vi også mengder med kostymer, men nå er det erstattet med sminke sammenrulla klær og .... rot ;-D
  Nyt det, tiden går så altfor fort!

  Mammatøy fra den tiden man var uformelig har ikke potensiale til å bli i et klesskap,
  men det er godt at barna ikke ser det på den måten;-D

  Klem fra Grete

  NB: Stilig skjelletdrakt, en smule lekrere enn Jahn Teigen, tjiihi;-D

  SvarSlett
 14. Hihi, prinsesse David er noe av det søsteste jeg har sett! Og jeg må si at damen i skjelettdrakta ikke var rent lite snerten selv!

  Å kle seg ut er alltid moro, og noe av det jeg har best minner fra fra barndommen.

  SvarSlett