fredag 25. juni 2010

Nesten klart


Da er det bare timer igjen til årets mest omfattende bursdagsfest går av stabelen her i huset. I dag er det bursdagsbesøk med barnehagen. Muffinsene er pyntet med søt og klissete jordbærglasur i de små morgentimer,


mens bringebærgeleen er dekorert med små paraplyer.  Sjokoladekaken er pyntet, og godteposen fylt, så da er det meste under kontroll.


Veslesnuppa syntes imidlertid ikke noe om mors hjemmesydde snopeposer, og ettersom jeg bare var kommet halvveis i produksjon, og posene helt sikkert kan brukes til noe annet, så lot jeg veslesnuppa få viljen sin.


Dermed ble det Disney prinsessegodteposer som visstnok var de nyyyydeligste lille prinsesse her i huset hadde sett. Myyyye finere enn de hjemmelagde. Sånt er jo godt for selvtilliten å høre....


Ikke spesielt overraskende at GG servise og servietter heller ikke falt i smak. For sikkerhets skyld hadde jeg kjøpt prinsesseservietter - har jo tross alt vært ute en vinterdag før. Dessuten gjenstår det ennå to besøk etter dette, så jeg skal nok få trumfet gjennom min vilje til slutt:-)


Da gjenstår egentlig bare siste post på programmet; ballongblåsing. Det burde ikke by på store problemer. Støvblåsing er jo som kjent en hyppig aktivitet her i heimen, så jeg regner med at lungekapasiteten er på topp:-)

Ønsker alle sammen en fin sommerhelg!18 kommentarer:

 1. He, he ja hva gjør ikke mamma for gullet sitt ;-D
  Så mye fint som du har ordnet!
  Lykke til - håper du " henger sammen " etterpå!
  Riktig god helg vennen min,
  klem "sydama";-D

  SvarSlett
 2. Hohoho, så de vakre posene dine falt ikke i smak altså, disse små prinsessene vet virkelig hva de vil ;)
  Om det er en trøst så synes jeg de var griselekre!!!
  Og de muffinsene da gitt *dåner litt*
  Jeg vil gjerne komme å feire...
  Tenker dere får en flott dag, gratulerer med jenta!

  SvarSlett
 3. He-he-he, nei hvordan skal vi mammaer greie å tilfredstille våre barne!!!!! Jeg har tre sønner, så jeg er ikke så velbevandret i prinsesseverdenen, selv om jeg nå har to barnebarn-prinsesser:DDDDD Og det er vell sånn det skal være, at vi ikke helt treffer sånn smakmessig. Har aldri helt forstått det om at mammaer som sier de er bestevenninne med sine tenåringsdøtre........ tror at det ikke er helt sånn det skal være. Men, men hva vet jeg,- som aldri har vært velsignet med døtre....... jeg har bare vært datter selv,he-he. Lykke til dagen!!!! Det blir nok perfekt.....bare prinsessa får bestemme:DDDDD klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Ja, hva må man ikke tåle fra de små?

  Gratulerer med bursdagsprinsessen og lykke til med selskap, det blir nok bra selv om de vakre, hjemmesydde posene må gjemmes vekk!!

  Klem!!

  SvarSlett
 5. Jeg må le..igjen:O) Kunne hjulpet deg med ballongblåsing, tror at akkurat her er formen på topp:)
  Ha en super fredag og lykke til med blåsingen, etterpå kan du jo slippe lufta ut av ballongen over strategiske steder, så skal du se det blir støvfritt til helga:O)
  Blås i det og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Hun er herlig da;-D
  Det er ikke så lenge igjen før hun setter pris på mammas innsats og smak så det er greit at de vil være prinsesser en stund til;-D

  Ha en fin feiring og en god sommerhelg!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 7. Ja, na har du posene klare til en annen anledning, i alle fall. De vet hva de vil, de sma! Lekre kaker og alt som en liten prinsesse kan onske!

  Gratulerer med dagen til alle "involverte"! Ha en fin feiring (og velfortjent hvil i kveld)!

  klem mette

  SvarSlett
 8. Gratulerer og *fineste festen* til alle!!!

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse til din søte jente!
  Klart det er prinsesser som gjelder:)
  Du får heller gjemme de hjemmesydde godteposene i et par år til!!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med bursdagen til den skjønne prinsessejenten:) Tenk de velger plastic-fantastic, prinsesser og Hello Kitty foran klær og utstyr vi har lagt ned blod, svette og tårer i...hehe. Det blir nok en flott feiring, alt ligger i hvert fall til rette ser jeg. Klem H

  SvarSlett
 11. Ha ha. Gratulerer med dagen. Jeg har også en jubilant i huset i dag, men vi venter storinnrykk på mandag. Her har vi 7 årsdag - og jubilanten ønsket komler til middag. Så det er mitt bidrag til henne. Har sydd en lue også, men så er det stopp. Kun kjøpte godteposer og engangsservice.
  Men du hadde laget verdens fineste godteposer, så jeg forstår meg ikke på småjenters princessenykker:-) Lykke til med feiringen.

  SvarSlett
 12. he he.. godt du er forberedt da hi hi.. gratulere til vesla!!

  SvarSlett
 13. Hei du.
  Lykke til med feiring.
  Mmm de muffinsene så herlige ut.
  Vi sees en dag.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Lukke til med bursdagsfeiringa.
  Må le litt av veslejenta di som har så bestemte meiningar, men godt at de vert einige til slutt:)))
  Håpar du heng i hop etter endt bursdagsfeiring,hehe.
  Smil H

  SvarSlett
 15. Flott skal det være, vet du! :)

  Og tusen takk for uglene som er kommet vel frem hit til Lørenskog. Jeg har laget et lite innlegg om disse, så det er bare å titte innom om du ønsker.

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 16. Herlige frøkna! Skulle gjerne hatt sånn pose, jeg.
  Lykke til med feiringa!

  SvarSlett
 17. Lykke til med bursdagsfeiringen:-)Blir nok en kjempesuksess...
  Klem..

  SvarSlett
 18. Festlig med bestemte småfrøkner! Selv om jeg vet hvilke poser JEG hadde foretrukket!

  Jeg var forresten heldig og vant på gi-borten til Pia og nå har jeg en skjønn liten uglevenn i heimen! Jeg sender en aldri så liten takk til deg også! ;o)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett