onsdag 7. oktober 2009

Galleri Skjold

Bildene ovenfor er fra Galleri Skjold, hvor jeg er så heldig å få være med som fast utstiller. Det gamle huset fra 1804 rommer en fantastisk atmosfære, i tillegg til mange flotte utstillere. Husets "bestestue" leies kontinuerlig ut til små og store kunstnere som ønsker å stille ut kunsten sin, så det er stadig spennende utstillinger å ta en kikk på.Her er et bilde av den flotte keramikken til Jeanette A. Falbach. Hun har blant annet en engleserie som bare er helt nydelig! For ikke å snakke om de utrolig skjønne hjertesmykkene hun lager (nederst på bilde).


På Galleri Skjold finner du også Ine Tumyrs flotte maritime figurer i keramikk og aluminium.Her finner du ogå de lekreste smykker av Randi Sevland, i vakker glasskunst,
i tillegg til nydelige klær, pulsvarmere og sjal av Susan Wood, Kari Frønsdal, Bente Kirkevik og Prem Devi.Du finner også Brith Nielsens deilige såper og varmeputer.Og så til slutt et lite bilde fra kroken min:-)

Hvis noen skulle få lyst til å legge turen innom Galleri Skjold, så ligger galleriet rett bak Fana Blikk. Sving av ved Skjold kirke, ta deretter første vei til høyre, kjør opp bakken, og så får du Galleri Skjold på venstre side. Etter å ha avlagt galleriet et besøk, kan du jo ta turen innom Mona Gjesdals koselige interiørbutikk, som ligger vegg-i-vegg. Velkommen!

Åpningstider:
Man stengt
Tir-ons-tor-fre 12-17
Lør 11-15
Søn 12-16

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar