søndag 25. oktober 2009

CollageBilder har en tendens til bare å hope seg opp på PC´en. Så blir det noen skippertak i ny og ne med fremkalling av haugevis med bilder. Som deretter blir liggende slengt oppi en skuff. Og der ligger de godt. Leeenge...


I et heldig øyeblikk kan det være at et bilde eller to finner veien til en ramme...I et enda heldigere øyeblikk har mor til og med klart å lage en familiefotocollage som er overført til stoff - og sydd litt på. Den venter imidlertid på ramme...Man kan da ikke klare alt på en gang.


En morsom og litt annerledes måte å vise familiebildene sine på. Tror jammen jeg skal lage en til. Har du og lyst til å forsøke, så får man kjøpt overføringsark (beregnet for tekstil) på Clas Ohlson. God instruksjon følger med - det er enkelt å få til. Tenk for en koselig julegave:-)

2 kommentarer:

  1. Kjære Barbro, tusen takk for koselig hilsen på bloggen min, ja det har vært stille litt for lenge, men kanskje det kommer seg litt fremover. Jeg nyter å se på alle de fine tingene du har laget og gleder meg til å se mer. På fredag håper jeg på å få med en kollega på en "liten" lunsj tur til Galleri Skjold, gleder meg til igjen få se på alle de fine tingene som er utstilt der.

    SvarSlett
  2. Takk i lige måte, Ingunn!! Så kjekt at du har tenkt å ta turen innom Galleri Skjold:-)

    SvarSlett