lørdag 12. mai 2012

Pasteller hos Dagens Interiør


Hos Dagens Interiør finner jeg mye fin inspirasjon, og da er det jo gøy at de i dag viser et lite knippe bilder fra Barbros lille atelier. Klikk her for å besøke siden deres.


De skulle sett hvordan dagens interiør vanligvis ser ut her *ler*.


Og særlig i dag da mor har drevet med litt lett ommøblering oppe i loftsetasjen for å gjøre plass til en pult inne på barnerommet. Den gamle teakhyllen har dermed blitt flyttet ut i loftsgangen, og det har til tider sett ut som et katastrofeområde ovenpå, og man har bare krysset fingrene for at ingen uanmeldte gjester skulle dukke opp...


Slenger med et bilde av hyllen under en tidligere oppussing. Det er selvfølgelig veldig viktig med et grådig dårlig undereksponert førbilde, sånn at det ferdige resultatet virker enda mer strålende og fantastisk enn det egentlig er. 

Nå er det jo forresten faktisk inn med teak igjen, men jeg foretrekker den malte varianten hjemme hos meg.

Photo by nordlendingen
Jeg liker godt teakmøblenes enkle design, og jeg ble hoppende glad da nordlendingen kom hjem med denne skrivepulten etter en flyttejobb. Helt perfekt. Den har til og med hyller på høyre side, så her er det god plass til oppbevaring.

Jeg tror den kommer til å bli riktig smashing inne på barnerommet med litt maling og tapet:-)

5 kommentarer:

 1. Utrolig delikate og fine farger, så flink du er :)
  Gleder meg til å se hvordan skrivebordet blir :)
  Ha en fin lørdagskveld.

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 2. Fin pult! Jeg har nådd stadiet der vi har nok gamle pulter hjemme... Er det på tide å flytte til et større hus da, tro?

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se møblene ferdigmalt:):D Å, så godt å høre at dagens interiør ikke alltid er sånn som det ser ut på bildene rundtomkring :) Fin søndag til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Herlighet for noen NYDELIGE tekstilbilder!! WOW. Mektig imponert. Selger du de?? Takk for kommentar. Dørene er bare blitt SÅ fine. Rommene er annerledes med dem. Litt listing og småjusteringer gjenstår!! Klem. Signe

  SvarSlett
 5. kjempefine bilder! må klikke meg inn å se mer:)) nydelig malt hylle og, og pulten blir nok likeså! har og en liknende pult stående (litt mindre bare) som venter på maling og at høstens skolegutt skal gjøre lekser og sånn på den:))
  klem:)
  pst: knallskjønne bilder under her og som du har lagt!!

  SvarSlett